Coördinator IT

Waterschap Vechtstromen is op zoek naar een Coördinator IT. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-5-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
19-5-2024
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De IT-omgeving van het waterschap is veelzijdig en continue in beweging. Als Coördinator IT begeleid en stimuleer je de persoonlijke en professionele ontwikkeling van medewerkers van het Cluster IT onder HR-leiding van de teamleider. Deze verbinding zie je terug in jouw werk waarbij je:

  • Samen met het cluster zorgt voor een optimale IT-dienstverlening. Je levert een bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit en de dienstverlening van IT en draagt bij aan efficiency en effectiviteit van de medewerkers binnen het cluster;
  • Verantwoordelijk bent voor het prioriteren en plannen van de werkzaamheden binnen het cluster IT;
  • De Teamleider IT ondersteunt bij de (door)ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van het IT beleid;
  • Vervult de rol van objectbeheerder bij assetmanagement (onderhoudsfilisofie waarin alle bedrijfsmiddelen worden betrokken zodat een afgewogen keuze wordt gemaakt voor een balans tussen bedrijfszekerheid en kosten);
  • Verantwoordelijk bent voor de controle op, het rapporteren over en de uitvoering van onderwerpen op het gebied van informatieveiligheid;
  • Verantwoordelijk bent voor het opstellen en uitvoeren van het automatiseringsplan als onderdeel van onze I-strategie.


Ons werk voor een aantrekkelijke leefomgeving met water

Met onze zorg voor schoon, voldoende en veilig water willen we bijdragen aan een aantrekkelijke leefomgeving: dat is onze missie. Ruim 500 medewerkers steken elke dag hun handen uit de mouwen om te zorgen voor het water in Twente, het Vechtdal en Zuidoost Drenthe.


Als Coördinator IT kom je te werken binnen het cluster Informatie Technologie (IT) van het team Informatievoorziening (IV). Binnen het cluster IT is een viertal functies te onderscheiden, te weten: Servicedesk medewerker, Systeembeheerder, GIS-specialist en IT-specialist. De directe aansturing van het cluster IT wordt gedaan door de Coördinator IT (functionele aansturing) en de Teamleider IV (HRM). Je bent werkzaam vanuit onze werklocaties Almelo, Hardenberg, Sleen, Hengelo, Vriezenveen en Emmen. Wat het zo uniek maakt om in dit team te werken? Laagdrempeligheid, no-nonsense en zeggen wat je vindt, tekent de werksfeer van het team.

Functievereisten

Eerlijk, nuchter, betrouwbaar en open. Dat kenmerkt onze mensen bij waterschap Vechtstromen. Zoals je kunt verwachten hebben we allemaal ‘iets’ met water. Bij jou is dat natuurlijk niet anders, want dat is één van de redenen waarom jij zo goed bij ons past. Daarnaast ben jij de persoon die andere weet te stimuleren en inspireren in hun ontwikkelingen om gezamenlijke doelen te behalen. Jouw drijfveer is om anderen optimaal te laten functioneren. Én heb je voor deze vacature:

  • minimaal HBO-opleidingsniveau, richting informatica of vergelijkbaar;
  • ruime ervaring met de functionele aansturing van een team;
  • kwaliteiten als verbinder en ben je gericht op samenwerking binnen en buiten het team;
  • kennis en ervaring om activiteiten, tijd en middelen effectief op elkaar af te stemmen;
  • een duidelijke visie op welke wijze je werkprocessen zou kunnen verbeteren;
  • Inhoudelijke IT kennis om volwaardig gesprekspartner te zijn van onze IT medewerkers.

Aanbod

Vertrouwen staat bij ons op 1. We willen graag een slagvaardige organisatie zijn, met wendbare medewerkers en geloven dat dit begint bij jou. Wij bieden jou alle vrijheid en vertrouwen om de beste versie van jezelf te zijn. En dat is nog niet alles, want als Coördinator IT bij waterschap Vechtstromen verdien je ook bij een 36-urige werkweek:

  • een bruto maandsalaris tussen de € 4.385,- en € 6.058,- (met ingang van 1 juli 2024);
  • een keuzebudget van 21% van je bruto jaarsalaris. Dit is inclusief 8% vakantiegeld;
  • de mogelijkheid om, in overleg, thuis en flexibel te werken;
  • een aantrekkelijke reiskostenvergoeding;
  • een flexibel inzetbaar verlof van 151,2 uur;
  • een persoonlijk budget van €6.000,- dat je in vijf jaar kan besteden aan opleidingen, cursussen en activiteiten.

Bedrijfsprofiel Waterschap Vechtstromen

Waterschap Vechtstromen is een overheidsinstelling en is één van de 26 waterschappen in Nederland. Wij zorgen voor een duurzaam water- en zuiveringsbeheer dat past in de Twentse omgeving. Daarnaast zorgen wij voor de juiste hoeveelheid water van goede kwaliteit in beken en rivieren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Waterschap Vechtstromen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Kooikersweg 1
7609 PZ ALMELO
088 220 33 33