Medewerker communicatie & events

Zoek jij een veelzijdige en uitdagende baan op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie? En vind je het leuk om events te organiseren? Lees dan zeker verder! Ter uitbreiding van ons team zijn we bij VDL ETG Almelo namelijk op zoek naar een creatieve communicatiespecialist met een talent voor het organiseren van bijeenkomsten en evenementen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-7-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als nieuw lid van ons communicatie team ga jij een belangrijke bijdrage leveren aan alle activiteiten op onze eventkalender. VDL ETG Almelo werkt met veel verschillende organisaties samen om potentiële collega’s kennis te laten maken de techniek en ons bedrijf. Ook zijn we vaak aanwezig op  allerlei evenementen, verzorgen we gastcolleges én ontvangen we jaarlijks honderden scholieren, studenten en technici voor ‘een rondje door de zaak’.Jouw nieuwe uitdaging bestaat uit:

  • het verder ontwikkelen en uitvoeren van een ambitieus en creatief campusplan om studenten kennis te laten maken met VDL ETG Almelo;
  • het meewerken aan de verdere ontwikkeling en uitvoering van een strategisch sponsorbeleid;
  • het organiseren, coördineren en invullen van diverse activiteiten zoals rondleidingen, presentaties, lunches, netwerkborrels, diners, etc;
  • het schrijven en creëren van content ter ondersteuning van deze events.


Mede door jouw inzet is VDL ETG Almelo altijd maximaal zichtbaar op stagemarkten, carrièrebeurzen en sponsorevents. Je werkt zelfstandig aan de voorbereiding met interne en externe partijen, waarbij je niets aan het toeval overlaat. Hier komt van alles bij kijken zoals het regelen van standbemanning, catering, presentatiematerialen en goodies.  Als het even kan, ben je ook zelf bij het event aanwezig om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Samen met twee vakgenoten in communicatie ga jij je focussen op de employer branding van VDL ETG Almelo. Niet alleen om het bedrijf extern nog beter op de kaart te zetten als aantrekkelijke technische werkgever, maar ook om intern onze medewerkers te binden, boeien & behouden. Je werkt daarin nauw samen met collega’s van de afdelingen HR, recruitment en opleidingen in Almelo én met de collega’s van VDL ETG en VDL Groep in Eindhoven.

Functievereisten

We zijn op zoek naar een creatieve aanpakker die zich graag en met gemak kriskras door onze organisatie kan bewegen. Je bent ondernemend, legt gemakkelijk contact en kunt mensen goed enthousiasmeren om aan jouw idee een bijdrage te leveren. Organiseren en regelen is je tweede natuur en je werkt daarin graag projectmatig. Daarnaast heb je oog voor detail en zit je vol frisse ideeën om onze arbeidsmarktcommunicatie in alle facetten te versterken. Verder:

  • ben je goed in het schrijven en creëren van content (ook in het Engels);
  • komen basisvaardigheden in Adobe Photoshop, -InDesign en –Première goed van pas;
  • hoeven we jou over de inzet van social media niets uit te leggen;
  • beschik je over een relevant hbo-diploma en een rijbewijs;
  • heb je een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • je bent (bij voorkeur) 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Aanbod

Werken bij VDL ETG Almelo betekent veel variatie in je werk en samenwerken in een open en informele sfeer. Je krijgt alle kansen om met jouw kwaliteiten bij te dragen aan ons succes door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je functie. Behalve een uitdagende baan en (vinden we zelf) hele gezellige collega’s bieden wij je ook:

  • een marktconform salaris;
  • een jaarcontract dat we daarna graag omzetten in vaste aanstelling;
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen! (bij een fulltime dienstverband);
  •  jaarlijkse winstdeling;
  • een goede pensioenregeling;
  • opleidings- en trainingsmogelijkheden via onze VDL-academy;
  • verschillende personeelsaanbiedingen en collectiviteitsregelingen;
  • buiten teamuitjes ook twee keer per jaar een gezellige borrel met alle 1.500 collega’s in Almelo;
  • jaarlijks het grandioze VDL-feest in Eindhoven of een dagje Winter Efteling (met introducé);
  • een leuke personeelsvereniging met diverse activiteiten en uitjes op hun kalender.

Bedrijfsprofiel VDL Enabling Technologies Group

De letters ETG in VDL ETG Almelo staan voor Enabling Technologies Group. Technologie mogelijk maken is ook letterlijk wat we hier doen. Met een team van bijna 1.500 medewerkers ontwikkelen én bouwen we de meest fantastische hightech systemen waarvan vooraf gedacht werd dat het onmogelijk gemaakt kon worden. Machines voor de productie van computerchips. Modules voor de introductie van lasercommunicatie. Medische apparatuur voor de behandeling van kanker: VDL ETG Almelo maakt het mogelijk. ‘kracht door samenwerking.’ Dat is de basis van VDL Groep, het Eindhovense familiebedrijf waar VDL ETG Almelo onderdeel van is. Het internationale industriële bedrijf van familie Van der Leegte omvat ruim 100 werkmaatschappijen, verspreid over 19 landen en met circa 16.000 medewerkers. De VDL-bedrijven ontwikkelen en produceren heel veel verschillende industriële en innovatieve producten, machines, onderdelen en eindproducten maar werken onderling intensief samen. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van VDL. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bornsestraat 345
7601 PB ALMELO
0546 - 540 531