Social Media Content Creator – Almelo

Zoek jij een baan waarin je je creativiteit volledig kwijt kan in het maken van gave content voor de social media kanalen van terStal? Dan hebben zij een geweldige kans voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Social Media Content Creator, maak je deel uit van het enthousiaste Marketing & Communicatie team van terStal. Jij bent altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van TikTok en Instagram. Daarnaast ben je de hele dag bezig om de meest relevante, trendy en vernieuwende content te bedenken voor onze socials. Samen met jouw collega’s zorg je er voor dat deze content gemaakt wordt. Je maakt en bedenkt foto’s en video’s en je vindt het leuk om zowel voor als achter de camera te staan. Op content dagen begin je op het hoofdkantoor in Almelo om alle materialen te verzamelen. Daarna ga je met jouw collega’s op pad naar een locatie in de buurt om content te maken. Al met al een uitdagende functie, waarbij je jouw creativiteit en ervaring met sociale media goed kan inzetten.

Functievereisten

Ben je in staat om met creatieve ideeën te komen en deze om te zetten in content. Ook ben jij op de hoogte van de laatste TikTok en Instagram trends. Je kan goed zelfstandig en in groepsverband werken. Daarnaast neem jij initiatief en ben je ondernemend door met nieuwe ideeën te komen.

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
  • Je bent minimaal één dag per week beschikbaar
  • Je hebt ervaring met TikTok en Instagram en het maken van Content

Aanbod

  • Een creatieve functie in een organisatie die volop in beweging en ontwikkeling is en waar jij jezelf kunt ontwikkelen;
  • Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met een passend salaris bij jouw opleiding en werkervaring;
  • 20% personeelskorting in alle terStal winkels;
  • Een gezellige personeelsvereniging;
  • Flexibele werktijden;
  • Werken in een jong en groeiend team.

Bedrijfsprofiel Ter Stal

terStal is een modebedrijf met fashion voor de hele familie! Je kunt ons zowel online als offline vinden en met meer dan 200 winkels door heel Nederland voorzien wij een grote groep dames, heren en kinderen van de nieuwste mode. Denk je aan terStal dan denk je aan familie, fashion en no-nonsense.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van terStal. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL ALMELO
0906 200 1822