ICT Support Medewerker – Almelo

terStal, een vooraanstaand modebedrijf is op zoek naar een sociale en technische ICT Support Medewerker voor hun hoofdkantoor in Almelo. Met meer dan 200 winkels door heel Nederland en een snelgroeiende webshop bedienen zij een breed publiek, van dames en heren tot kinderen, met de nieuwste modetrends, zowel online als offline.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als ICT Support Medewerker ben je nauw betrokken bij de operationele activiteiten van terStal. Je biedt een ondersteunende rol naar eindgebruikers en bent actief betrokken bij het implementeren van verbeteringen en vernieuwingen. Als ICT Support Medewerker heb je een uitdagende baan, die gericht is op de medewerkers van de organisatie en waarin je veel afwisseling hebt in jouw dagelijkse werkzaamheden. Jouw team bestaat uit 5 collega’s en er heerst een informele, open en collegiale sfeer op de afdeling, waarbij er ruimte is voor eigen initiatief.


Verantwoordelijkheden

  • Aanspreekpunt: samen met jouw collega’s ben jij het eerste aanspreekpunt voor technische vragen en storingen en probeer je deze te verhelpen.
  • Werkplekbeheer: jij zorgt voor ondersteuning van gebruikers op het gebied van hard- en softwaregebruik.
  • Systeembeheer: Als ICT Support Medewerker assisteer je de systeembeheerders bij het monitoren van enkele tientallen servers en treedt proactief op om storingen te voorkomen.

Functievereisten

  • Ervaring: Je beschikt over MBO werk/denkniveau en hebt bij voorkeur de opleiding Medewerker Beheer ICT afgerond of je volgt deze nog.
  • Zelfstandig: Je kunt goed zelfstandig werken en bent in staat om problemen te signaleren en zelfstandig op te lossen.
  • Kennis van ICT: Je beschikt over basiskennis ICT en brede interesse van verschillende ICT-vakgebieden zoals: systeembeheer en werkplekbeheer binnen een Microsoft omgeving, Office 365 en Paralells / Citrix omgeving.
  • Teamplayer: Je bent een teamplayer met een servicegerichte instelling en je durft verantwoordelijkheid te nemen.

Aanbod

  • Afwisselende functie: Een sterk afwisselende baan in een dynamische omgeving.
  • Opleiding: Wij faciliteren opleidingsmogelijkheden.
  • Personeelsvereniging: Sluit je aan bij onze gezellige personeelsvereniging.
  • Arbeidsvoorwaarden: Een marktconform pakket met een passend salaris, afgestemd op jouw opleiding en ervaring.
  • Personeelskorting: 20% korting in alle terStal winkels.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van terStal. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL ALMELO
0906 200 1822