Helpende en helpende plus in de wijk - gemeente Berkelland en omgeving

Wil jij graag zorg verlenen in de wijk waarbij je écht tijd hebt voor de klant? Leven zoals u wilt. Dat is de belofte die Sensire aan hun klanten doet. Als helpende of helpende plus stap je letterlijk bij de klanten binnen en draag je bij aan het geluk en welzijn van de klant en zijn of haar mantelzorger(s). Tijd voor persoonlijke aandacht, begeleiding en welzijn, zodat je écht een band kan opbouwen met de klant maken het werk als helpende (plus) bij Sensire zo leuk.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-1-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Bij de klanten thuis, in de eigen vertrouwde omgeving ondersteun je de klant bij de dagelijkse dingen, ADL noemen we dat ook wel. Dit doe je niet door alles van de klant over te nemen, maar je ondersteunt ze op zo’n manier dat je hun zelfredzaamheid positief stimuleert. Bij de ene klant ondersteun je bij lichamelijke verzorgen, terwijl je de andere klant juist helpt bij het (voor)bereiden van het eten en haal je even snel de stofzuiger door het huis. Met de volgende klant ga je samen boodschappen doen, een ommetje maken om in beweging te zijn of samen gezellig een spelletje spelen.


Tijdens jouw dienst ga je naar 3 of 4 klanten, waar je zo’n 1 tot 2 uur bent. Daar ga je uiteraard alleen naar toe. Maar… je staat er niet alleen voor! Als helpende (plus) vorm je binnen je werkgebied met je collega’s helpende (plus) 1 team. Je kan altijd contact opnemen met je directe collega’s of de wijkverpleegkundige.

Functievereisten

Jij bent vlot en gemakkelijk in de omgang en je kunt goed inleven in de leef- en belevingswereld van de klant. Je houdt van aanpakken maar neemt niet alles over van de klant, je bent sociaal vaardig en kan goed luisteren. Met een grote glimlach, oprechte aandacht en door jouw begeleiding voor de alledaagse dingen draag je bij aan het geluk van de klant.

In de praktijk kan het voorkomen, dat je ingepland wordt in verschillende dorpen. Bijvoorbeeld in verband met vakanties of veel (meer) werk. Dat is maximaal ongeveer een half uurtje rijden vanaf kantoor. Daarom vragen we van jou een flexibele reisinstelling. Je bent dan zo lang mogelijk werkzaam in dat betreffende dorp, zodat je reistijd beperkt is.


Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:

  • je hebt minimaal een afgeronde opleiding mbo helpende zorg en welzijn niveau 2;
  • Je bent in bezit van de “plus” aantekening of bereid om deze bij Sensire te behalen;
  • een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kun je bij indiensttreding overleggen.

Aanbod

De functie helpende is ingeschaald in FWG 25 (de functie van helpende plus is ingeschaald in FWG 30, exclusief 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris.

We horen graag van je hoeveel uur per week je wil werken. Als helpende (plus) werk je in diensten van 6, 7 of 8 uur. Een contract van 32 uur per week behoort dus zeker tot de mogelijkheden!


Met ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden heb je de mogelijkheid om fiscaal voordelig aankopen te doen (sportabonnementen, fiets, etc.).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sensire. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

J.W. Hagemanstraat 48
7151AH EIBERGEN
0900 8856