Onderzoeker Vernieuwend Onderwijs

Saxion is op zoek naar een Onderzoeker Vernieuwend Onderwijs

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
12-5-2024
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Je draagt bij aan lopende onderzoeksprojecten binnen het lectoraat, onder meer op het vlak van team-based onderwijs, burgerschapsvorming en onderwijs en technologie. Het kan hierbij gaan om taken als het verkennen van de literatuur, het bedenken van een onderzoeksaanpak, het ontwerpen van een onderwijsinterventie, dataverzameling en analyse, en natuurlijk ook het schrijven van artikelen en verzorgen van presentaties erover. Als Onderzoeker doe je dit natuurlijk niet alleen. Je werkt altijd samen met ervaren onderzoekers en bent onderdeel van het team van het lectoraat.

Functievereisten

  • Een afgeronde universitaire studie in de onderwijswetenschappen of een aangrenzende sociale wetenschap.
  • Gedrevenheid om met behulp van onderzoek het onderwijs te verbeteren.
  • Ervaring met het doen of bijdragen aan kwantitatief als kwalitatief onderzoek.
  • Enthousiasme en de wil om meer te weten en leren.
  • Zin om onderdeel te zijn van een zeer gezellig, dynamisch, divers lectoraat dat met gestrekt been voor middenweg gaat.

Aanbod

  • De volgende salarisschaal: schaal 11: min € 4.234 / max € 5.936 (cao-hbo) bij een volledige werkweek.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op verlenging.
  • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
  • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
  • Het Saxion hybride werken pakket.
  • Een uitgebreide pensioenregeling.
  • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


Academie Pedagogiek en Onderwijs

Als Onderzoeker Vernieuwend Onderwijs bij Saxion ga je werken binnen het lectoraat Vernieuwend Onderwijs. Het lectoraat genereert en vertaalt onderzoeksresultaten naar concrete oplossingen en draagt bij aan kennis over onderwijsvernieuwingen. Het lectoraat bestaat uit 13 onderzoekers en maakt onderdeel uit van de Academie Pedagogiek en Onderwijs (APO). Deze academie verzorgt onderwijs en onderzoek met als doel: beter onderwijs voor iedere student.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
7513 AB Enschede
+31 (0)88 019 8888