Docent Fysiotherapie Psychosociaal

Met jouw passie voor gezondheid en leefstijl draag je bij aan het vormen van de volgende generatie gezondheidsprofessionals in de wereld van Fysiotherapie. Ben jij een professional met een talent voor het verbinden van kennis en praktijk? Dan is Saxion op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2024
Aantal uur
28
Vervaldatum
5-5-2024
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Vanuit jouw expertise en ervaring lever je een bijdrage aan het opleiden van toekomstbestendige fysiotherapeuten in een veranderende maatschappij. Als docent Fysiotherapie ga je samen met je collega’s onderwijs verzorgen in alle leerjaren van de Opleiding tot Fysiotherapeut  (en/of de Internationale Course Psysiotherapy) en specifiek op psychosociale thema’s. Je begeleidt als thuisgroepcoach studenten bij hun studieloopbaan, stage en/of begeleidt bij afstuderen.

Functievereisten

  • Een relevante afgeronde opleiding op Hbo of Masterniveau.
  • Aanvullende opleiding of aantoonbare kennis en ervaring rond psychosociale thema’s binnen de Fysiotherapie.
  • Affiniteit met het verzorgen van onderwijs en/of didactische vaardigheden zijn een pre.
  • Bereid om zowel aan de Nederlandse als de internationale groepen les te geven (Engelstalig).
  • Interesse voor technologie in de zorg.

Aanbod

  • De volgende salarisschaal: schaal 11: min € 4.234 / max € 5.936 (cao-hbo) bij een volledige werkweek.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op verlenging.
  • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
  • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
  • Het Saxion hybride werken pakket.
  • Een uitgebreide pensioenregeling.
  • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


Academie Gezondheidszorg

Als Docent Fysiotherapie Psychosociaal bij Saxion ga je werken binnen een team dat onderwijs/onderzoek verzorgt binnen de Nederlandse en/of Internationale opleiding tot Fysiotherapeut. Dit team maakt onderdeel uit van de Academie Gezondheidszorg (AGZ). De academie verzorgt onderwijs en onderzoek in nauwe samenwerking met het werkveld.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
7513 AB Enschede
+31 (0)88 019 8888