HR Business Partner

Als HR Business Partner bij Saxion schakel je snel tussen strategie, tactiek en uitvoering. Dankzij jouw inspirerende adviezen creëren we een prettige en uitdagende werkomgeving voor onze medewerkers. Je zoekt naar de perfecte balans tussen mens én organisatie. Zo maak jij het verschil in de wereld van morgen. Ben je initiatiefrijk en houd je van samenwerken en heb je ook nog kennis van functiewaardering? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
5-5-2024
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je adviseert onder andere leidinggevenden van de Academie Mens en Arbeid (AMA) over een grote diversiteit aan personele en organisatievraagstukken op voornamelijk strategisch en tactisch niveau. Als HR Business Partner ben je o.a. verantwoordelijk voor de strategische personeelsplanning en optimale inzetbaarheid van de medewerkers, je draagt bij aan een cultuur waarin iedereen zich gerespecteerd en gewaardeerd voelt. De AMA bestaat uit de opleidingen (internationaal) Human Resource Management en de opleiding Toegepaste psychologie. De academie is volledig gericht op de mens, arbeid én organisatie.  


Naast je inzet als HR Business Partner voor de eenheden draag je bij aan verbeterprojecten die de verdere professionalisering van de HR-dienstverlening verstevigen. We stellen daarbij onze klant centraal. Je werkt veel multidisciplinair samen met de HR-collega’s met verschillende expertises en andere collega’s en leidinggevenden binnen Saxion. In het bijzonder zoeken we, als aanvulling op de expertises binnen het huidige team, iemand die kennis en affiniteit met functiewaardering en -indelingsvraagstukken heeft.  

Functievereisten

  • Een hbo en/of universitaire HRM-opleiding of een verwante opleiding. 
  • Ruime werkervaring als HR Businesspartner of HR adviseur. 
  • Ervaring met functiewaardering en – indeling is een pré.

Aanbod

  • De volgende salarisschaal: schaal 11: min € 4.234 / max € 5.936 (cao-hbo) bij een volledige werkweek.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op verlenging.
  • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
  • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
  • Het Saxion hybride werken pakket.
  • Een uitgebreide pensioenregeling.
  • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


Dienst Human Resource Management

Als HR Business Partner bij Saxion ga je werken binnen team HR Advies van de Dienst Human Resource Management (HRM). Deze dienst ontwikkelt de HRM strategie, adviseert het management over HRM vraagstukken en geeft uitvoering aan het HRM beleid. De dienst HRM bestaat uit 44 medewerkers, het team HR advies bestaat uit 10 enthousiaste en professionele collega's.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
7513 AB Enschede
+31 (0)88 019 8888