Account Supporter

Energiemakelaar is op zoek naar een gedreven en energieke Account Supporter!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jouw taken bestaan uit het uitzoeken en beantwoorden van eerstelijns vragen van onze klanten over hun energieportfolio. Daarnaast analyseer en controleer je data welke grotendeels geautomatiseerd wordt aangeleverd, je signaleert afwijkingen en fouten en gaat op onderzoek uit. Deze data gebruik je vervolgens voor periodiek aan klanten aan te leveren rapportages en energie (inkoop) portfolio’s, maar bijvoorbeeld ook voor het doorbelasten van energiekosten aan verschillende vestigingen en landen van een multinational. 

Tot je takenpakket hoort verder het voorbereiden van inkooptenders, het evalueren en doorrekenen van ontvangen offertes en het bewaken van energieportfolio’s en inkoopmodellen. Je zet acties uit richting klant, leveranciers en/of de belastingdienst en rapporteert/informeert klanten en beantwoordt specifieke vragen. Waar gewenst, sluit je ook aan bij een (teams) overleg met de klant en lever je hierin je bijdrage. 


Functievereisten

  • Jouw achtergrond is een eerdere functie op financieel-administratief of bijvoorbeeld data analyse vlak óf  in de energiemarkt. Jouw cijfermatig inzicht is uitstekend en Excel kent voor jou weinig geheimen. 
  • Je bent klantgericht, accuraat en nieuwsgierig. Voordat jij een vraag beantwoord wil je zelf begrijpen waarom de klant die vraag stelt. 
  • Je bent sociaal vaardig, hebt gevoel voor commercie en je bent een pro-actieve teamspeler.


De standplaats is onze vestiging in Wierden, je werkt minimaal 3 dagen per week vanaf kantoor en kan maximaal 1 dag per week vanuit huis werken. Dagelijks heb je contact met de externe accountmanagers en je teamgenoten, periodiek overleg je met het team. 


Jouw kwaliteiten en eigenschappen

  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO (of MBO+) in economie, bedrijfskunde, energietechniek of gelijkwaardig
  • Sterk cijfermatig en data technisch inzicht, sterk in data analyse
  • Een dienstverlenende instelling en goede communicatieve vaardigheden
  • Sterke kennis van de MS-Excel, bereidheid tot volgen van cursussen 
  • Goede kennis van de Engelse taal, beheersing van Duits is een pré
  • Ervaring en/of affiniteit met de energiesector is een pré

Aanbod

  • Een uitdagende functie in het veranderde energielandschap, voor gerenommeerde bedrijven én overheden
  • Een energieke baan voor 32-40 u/week in een informele en prettige werkomgeving
  • Een geweldig team met ervaren collega’s
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid
  • Mogelijkheid tot doorgroei naar bijvoorbeeld een functie als analist of consultant
  • Prima secundaire voorwaarden zoals een pensioenregeling, standaard 25 vakantiedagen, mogelijkheid tot bijkopen van vakantiedagen
  • Van tijd tot tijd relativeren wij tijdens een bedrijfsuitje, barbecue of etentje


Bedrijfsprofiel Energie Makelaar BV

Sinds 2001 zijn wij als Energie Makelaar actief in de energiemarkt, omdat we zagen dat veel grote bedrijven, industrieën en overheden worstelen met hun energievraagstukken. Deze problematiek wordt tegenwoordig steeds groter door de verplichtingen uit het klimaatakkoord en de druk op  verduurzaming. Hierbij helpen wij onze klanten op diverse specialismen en met verschillende oplossingen. 

We staan aan de vooravond van een enorme energie transitie en dan begrijp je vast dat teamwork essentieel is om dit alles in goede banen te leiden. Binnen een hecht team van 16 collega’s bieden wij onze klanten de inzichten hoe dit alles slimmer, rendabeler en bovenal duurzamer kan.


Werken bij Energie Makelaar betekent werken in teamverband. Per team werk je samen voor een groep klanten, maar ben jij voor jouw klanten binnen ons kantoor het eerste aanspreekpunt achter de accountmanager. Wat leuk is dat je in deze vorm ook persoonlijk contact hebt met die klanten. Als account supporter werk je met de verantwoordelijke accountmanager en je team samen aan het maximaal ontzorgen én pro actief adviseren van de klant. Daarbij heb je nauw contact met je directe collega’s om samen de beste oplossingen voor onze klanten uit te werken. 


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Energiemakelaar. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidsstraat 5
7641AB Wierden
+31 546 57 91 95