Afstuderen of stage lopen

Ben jij momenteel bezig met een HBO- of WO-studie Informatica, Business & IT, Creatieve technologie of Technische bedrijfskunde en ben jij op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht? Dan ben je van harte welkom om eens bij Ecare langs te komen en te praten over jouw opdracht!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Tijdens een gesprek bepalen we dan wat op dat moment de beste stage- of afstudeeropdracht voor jou is. Uiteraard ontvang je ook een stagevergoeding.


Een aantal studenten zijn jou al voorgegaan en durfde het aan om stage bij ons te komen lopen. Frank Bouman is één van deze studenten die tijdens zijn studie Informatica aan het Saxion in Enschede stage heeft gelopen bij ons. Hieronder deelt hij zijn ervaring met ons. Durf jij net als Frank de stap te maken en stage te komen lopen bij Ecare?


Stage ervaring Frank Bouman

Van 1 september 2016 tot 1 februari 2017 liep ik stage bij Ecare. Ik koos voor Ecare omdat ik zelf altijd behoefte heb aan een uitdaging en ik na een paar prettige gesprekken het gevoel had dat Ecare mij de juiste uitdaging kon bieden. Daarnaast leek het mij een goed bedrijf om extra ervaring op te doen op het gebied van C# en ASP.NET, omdat ik op het Saxion vooral Java heb geleerd.


Het doel van mijn stage was om een tool te ontwikkelen die de adviseurs en supportmedewerkers van Ecare een kijk geeft in de databases van Ecare. De tool maakt het gemakkelijk om zelf overzichten te creëren. Op deze manier worden de ontwikkelaars minder gevraagd om bepaalde dingen na te kijken in de databases, omdat de supportmedewerkers en adviseurs dit zelf kunnen inzien.


Tijdens mijn stage ben ik begeleid door Hugo Ruiter, die goed betrokken is geweest tijdens het ontwikkelen van mijn stageopdracht en goede tips heeft gegeven om de opdracht zo goed mogelijk af te ronden. Daarnaast kon ik ook rekenen op medewerking van alle adviseurs en supportmedewerkers van Ecare om tips te geven en goede feedback te geven op de ontwikkelde software.


De werksfeer bij Ecare is informeel en gezellig. Naast dat er hard gewerkt wordt is er ook altijd wel tijd te vinden voor een babbeltje tussendoor en goed advies over de taken waar je mee bezig bent. Daarnaast is het ook altijd gezellig bij de befaamde ‘vrijdagmiddag borrel’, waar het weekend wordt ingeluid met bier en nootjes.


Vooraf hoopte ik een stagebedrijf te vinden met gezellige medewerkers en leuke uitdagingen om mee te kunnen werken. Bij Ecare heb deze twee dingen zeker gevonden en ik ben blij dat ik uiteindelijk voor Ecare heb gekozen.

Functievereisten

Jij bent momenteel bezig met een HBO- of WO-studie Informatica, Business & IT, Creatieve technologie of Technische bedrijfskunde. 

Aanbod

Wij bieden nieuwe collega’s een afwisselende en uitdagende baan met een goed salaris en ruime opleidingsmogelijkheden. Bij Ecare krijgen individuele capaciteiten en ideeën volop ruimte om zich te ontwikkelen en wij zien graag dat je zelf stappen maakt binnen ons bedrijf. Bij ons is er veel persoonlijke aandacht en een prettige informele werksfeer.

Bedrijfsprofiel Ecare

Wij zijn Ecare en we ontwikkelen innovatieve oplossingen voor de zorgsector. Zoals je kunt zien is het een feest om bij ons te werken! We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat continu in beweging is en gebruik maakt van de nieuwste technieken. En daar kom jij om de hoek kijken. Als student ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kun je met jouw frisse energie veel bijdragen aan de ontwikkeling van Ecare. Dat kunnen wij goed gebruiken!


Als bedrijf dat constant in beweging is, zijn wij altijd op zoek naar studenten. Wij geloven niet in vooraf bepaalde stage-opdrachten, maar gaan samen met jou op zoek naar een opdracht op maat. Dus als jij een uitdagende stage wil lopen bij een professioneel bedrijf met een informele werksfeer, gepassioneerde collega’s en een opdracht die zowel bij jou als bij ons past, neem dan vooral contact met ons op! 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ecare. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ecare
Capitool 11
7521 PL Enschede
+31 53 4757 000