Administratief Medewerker

Bleckmann is op zoek naar een Administratief Medewerker. Bekijk deze vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-4-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Om de groei binnen het Admin Service team te realiseren zoeken we jou! Administratief ondersteunen en coördineren van verschillende afdelingen, zoals onder andere inbound, outbound, en retouren is jouw hoofdtaak. Je hebt oog voor detail en kan nauwkeurig werken. Jij wil, net als Bleckmann, vooruit.  

  • Met behulp van het warehousemanagementsysteem monitor jij de dagelijkse administratie. 
  • Als echte planner ben je verantwoordelijk voor de voortgang van de werkzaamheden. Je hebt dagelijks overleg met de warehouse manager voor de planning van in- en uitgaande goederenstroom. 
  • De administratie van ingekomen/uitgaande goederen en douane documentatie hoort tot je takenpakket. Hierbij zorg je voor een juiste verwerking en vastlegging van leveringsgegevens. 
  • Je bent de logistieke vraagbaak en adviseur voor onze nationale en internationale opdrachtgevers maar ook de interne schakel tussen enerzijds onze klanten en anderzijds de verschillende warehouse departementen. Je gaat van ‘nog eens een klacht?’ naar ‘nog eens bedankt voor je feedback we gaan opzoek naar een duurzame oplossing!’.  
  • Je levert een proactieve bijdrage aan onze continuous improvement werkmethodiek.

Kortom een veelzijdige functie met zowel administratieve als communicatieve taken. 

Functievereisten

Wij doen niet aan de clichés zoals “commercieel, stressbestendig en administratieve duizendpoot”. Wel zoeken wij een geboren helper die geen enkele taak uit de weg gaat maar van aanpakken weet.  

  • Nederlands en Engels taal. 
  • MS Office (Excel, Outlook, Word) 
  • MBO werk en denk niveau 
  • Ervaring in de logistiek is niet vereist maar wel mooi meegenomen! 
  • Een bak humor en doorzettingsvermogen 

Aanbod

  • Geen enkele dag is hetzelfde. Je werkt in een dynamische internationale omgeving waar je hoge mate van zelfstandigheid wordt toevertrouwd. 
  • Je komt terecht in een gezellig team waarin hard gewerkt maar ook veel gelachen wordt. 
  • Een salaris dat aansluit bij de kennis en ervaring die je meebrengt.
  • Mogelijkheid tot eigen ontwikkeling en doorgroeien. 
  • Leuke feestjes om successen te vieren

Bedrijfsprofiel Bleckmann

Bleckmann is dé marktleider in Supply Chain Management (SCM) diensten voor de mode- en lifestyle-merken. 


Bleckmann bestaat al sinds 1862 maar is zeker niet stoffig. Ooit begonnen als transportbedrijf maar inmiddels een grote jongen gespecialiseerd in complete supply chain-oplossingen. We zijn niet alleen groot in Europa maar hebben ook warehouses in de Verenigde Staten en Azië waardoor Bleckmann zijn klanten over de hele wereld kan bedienen. 

 

Met dank aan 160 jaar kennis er ervaring is Bleckmann in staat om klanten op unieke wijzen te helpen in hun logistieke processen. Elke dag werken onze 4000 collega’s hard om onze beloftes aan onze klanten na te komen. Met een omzet van meer dan 350 miljoen euro heeft Bleckmann de middelen om oplossingen van wereldklasse te creëren en haar klanten daarmee te ontzorgen. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Bleckmann. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Hanzepoort 20
7575DA OLDENZAAL