(Persoonlijk) begeleider Locatie: Enschede

Aveleijn is op zoek naar een (Persoonlijk) begeleider Locatie: Enschede. Bekijk deze vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-4-2024
Aantal uur
26
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als (persoonlijk) begeleider draag jij bij aan het betekenisvolle leven van de cliënt. In samenwerking met je collega's stel jij een ondersteuningsplan op per cliënt. Hierin verwerk je de doelen die in samenspraak met de cliënt tot stand zijn gekomen. Dit ondersteuningsplan evalueer je regelmatig met cliënt en stel je bij waar nodig. Ook onderhoud jij het contact met het netwerk van de cliënt.

Functievereisten

  • Jij bent 20 tot 32 uur per week beschikbaar (onregelmatige werktijden);
  • Jij bent in het bezit van minimaal een agogisch niveau 4 diploma;
  • Jij hebt ervaring in een soortgelijke functie en doelgroep.

Aanbod

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan dan ook niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou:

  • Functie voor 20 tot 32 uur per week (onregelmatige werktijden);
  • Een werktelefoon;
  • In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
  • Salaris conform functiegroep 35 in de functie van begeleider o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.294,- o.b.v. 36 uur);
  • Salaris conform functiegroep 40 in de functie van persoonlijk begeleider o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.535,- o.b.v. 36 uur);
  • Talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot de professional die jij wil zijn. Aveleijn biedt opleidingen, cursussen en nevenfuncties aan;
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Bij de oliemolensingel kom je terecht in een team dat te omschrijven is als enthousiast, ervaren en stabiel!


De Oliemolensingel is een appartementencomplex dat is gelegen aan de rand van het centrum van Enschede. Er wordt 24 uurs zorg geboden. De volwassen cliënten wonen in een eigen appartement. Naast een verstandelijke beperking kan er sprake zijn van psychiatrische problematiek, verslaving of gedragsproblemen. De begeleiding is afgestemd op de persoonlijke zorgbehoefte van de cliënt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600