Senior begeleider Locatie: Denekamp

Aveleijn is op zoek naar een Senior begeleider Locatie: Denekamp. Bekijk deze vacature voor meer informatie! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-4-2024
Aantal uur
30
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jij gaat aan de slag als senior begeleider met een sterke focus op ‘coaching on the job’. Dit houdt in dat je één of twee teams coacht op de uitvoering van de begeleiding. Je werkt nauw samen in de ondersteuningsdriehoek, bestaande uit collega-coaches, gedragskundigen en de manager. Afstemming met de persoonlijk begeleiders is ook een belangrijk deel van jouw takenpakket. Binnen je functie als senior begeleider kun jij schakelen tussen richting geven, uitnodigen en ruimte geven. Ook heb jij een sterke focus op:

  • Ik reflecteer, sta open voor feedback, spreek anderen aan en denk mee vanuit oplossingen.
  • Als zorginhoudelijk collegiaal coach begeleid ik de collega’s in mijn team in het methodisch werken en het vertalen van onze visie naar het handelen in de praktijk.
  • Ik geef feedback en advies en help samen te reflecteren op de inhoud van het werk. Daarmee voeg ik betekenis toe aan mijn eigen werk en het werk van anderen. We werken gezamenlijk aan oplossingen, (kwaliteits)verbeteringen en innovaties.
  • Ook neem ik deel aan of leid ik kleinere projecten.

Functievereisten

Jij hebt ervaring in en kennis van de gehandicaptenzorg. Jij hebt ook voor de vraag achter het gedrag van de cliënt. Herken jij jezelf ook in onderstaande? Solliciteer!

  • Jij beschikt minimaal over een agogisch niveau 4 diploma en hebt ervaring met intensieve zorgvragen;
  • Jij bent een verbinder met een stevige persoonlijkheid;
  • Jij weet samen te werken binnen verschillende disciplines en beschikt dan ook over sterke communicatieve skills;
  • Jij beschikt over een observerend vermogen en weet een heldere blik te geven op situaties;
  • Jij hebt een coördinerend vermogen en een hoge mate van flexibiliteit;
  • Jij kunt de-escalerend werken.

Aanbod

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan dan ook niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou:

  • Uitdagende functie voor 28 tot 32 uur per week (onregelmatige werktijden);
  • Een werktelefoon;
  • In eerste instantie een tijdelijk contract, met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
  • Salaris conform functiegroep 45 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.861,- o.b.v. 36 uur) voor de functie van begeleider;
  • Talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot de professional die jij wil zijn. Aveleijn biedt opleidingen, cursussen en nevenfuncties aan;
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

We kunnen niet anders zeggen dan dat je op een prachtige locatie terecht komt! De Gravenallee is gelegen in de natuur van Denekamp. Omringd door bos, een boerderij, een kinderboerderij en weilanden. Aveleijn biedt hier woon- en werkplek voor 35 cliënten, verdeeld over zes woongroepen. Cliënten van Gravenallee ontvangen door de geïndiceerde zorgintensieve zorgvraag (VG 7) (intensieve) begeleiding en zorg op maat.


Bij de Gravenallee volgen de begeleiders het dagritme van de cliënt. Dit betekent dat ze zowel op de woongroep als bij de dagbesteding worden ingezet. Er is ruimte om een eigen draai te geven aan de geboden zorg. Ook is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600