Eerste monteur brandmeldinstallaties

Aqua+ is op zoek naar een eerste monteur brandmeldinstallaties.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-4-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
22-5-2024
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als monteur voor onze brandmeldinstallaties ben je verantwoordelijk voor zowel het zelfstandig als in teamverband van A tot Z installeren, programmeren en inbedrijfstellen van brandmeldinstallaties. Nadat het montagewerk afgerond is ga jij samen met jouw ervaren collega’s verder aan het werk om de volledige brandmeldinstallatie operationeel te maken. Dit doe jij door de centrale volledig in bedrijf te stellen. Wij werken voornamelijk met de merken Hertek en Esser dus het zou fijn zijn wanneer je hier al ervaring mee hebt.


Jouw werkzaamheden bij Aqua+


In deze functie houd je je bezig met alle elektrotechnische werkzaamheden rondom de sprinkler- en brandmeldinstallaties, die we leveren aan onze klanten. Je zult voornamelijk op locatie onze installaties monteren en in bedrijf stellen. Je bewaakt uiteraard de voortgang van de geplande werkzaamheden en onderneemt actie bij stagnatie. Je werkt in een team van ervaren collega’s die aangestuurd worden vanuit ons hoofdkantoor in Goor. Uiteraard kun jij ook bij onze andere vestigingen terecht voor een kop koffie! Je komt te werken bij onze klanten door heel Nederland om aan onze installaties te werken, hiervoor krijg je een goed ingerichte (elektrische) bus.


Bij Aqua+ zijn wij altijd op zoek naar collega’s om onze installaties door heel Nederland te installeren en te onderhouden. Op dit moment zijn we op zoek naar een eerste monteur BMI uit de omgeving van Goor. Aqua+ is groot geworden met sprinklerinstallaties maar onze brandmeldinstallaties zijn hierin net zo belangrijk. Op deze manier kunnen wij de klant een totaal plaatje leveren. Jij bent hier als monteur iedere dag een onderdeel van, daarom proberen wij onze monteurs zo veel mogelijk te ontlasten door middel van goede planningen en duidelijke afspraken.

Functievereisten

Jouw ervaring en skills als eerste monteur BMI


Een goede basis is uiteraard belangrijk. Dit betekent dat jij:


  • In bezit bent van een MBO3-diploma, in de richting Elektrotechniek
  • Minimaal over 1 van de volgende diploma’s beschikt: PDB en/of ODB
  • Enkele jaren relevante werkervaring hebt in de brandmeldinstallaties
  • Beschikt over een rijbewijs B en bij voorkeur ook over VCA VOL
  • Een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit hebt en makkelijk communiceert met zowel klanten als collega’s

Aanbod

Wat vind je nog meer bij Aqua+?


  • Rudolf Walhof Foundation waarmee we jaarlijks goede doelen steunen
  • Vers fruit op de kantoren én op de bouw
  • Aqua+ is CO2-neutraal
  • Alle auto’s en bussen zijn in eigen beheer
  • Zomer BBQ’s, spectaculaire bedrijfsfeesten en legendarische kerstborrels
  • Een actieve personeelsvereniging
  • Open deur beleid. Vragen kan en fouten maken mag! Daar worden we namelijk samen beter van!


En daar zijn we trots op!

Bedrijfsprofiel Aqua+ Sprinklersystemen

Jouw ontwikkeling bij Aqua+


Wij investeren in al onze medewerkers. Ga jij bij ons aan de slag als monteur, dan doorloop je het Aqua+ opleidingstraject en waar nodig volg je (interne en/of externe) trainingen. Zo leer je onze organisatie, jouw nieuwe functie en de brandbeveiligingstechniek nog verder kennen. Verder kun je bij ons ook andere ambities waarmaken. Interne doorstroom wordt gestimuleerd en omdat wij een groeiende organisatie zijn, is er veel mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Aqua+. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Molenstraat 61 A
7471 CK Goor
0547 286 000