TenCate Outdoor Fabrics B.V.

TenCate Outdoor Fabrics levert vanuit ondernemend Hellendoorn in Twente hoogwaardige weefsels voor tentdoek, zonwering, windschermen en buitenmeubilair. De geavanceerde doeken zijn van een ongeëvenaarde kwaliteit: bestand tegen zon, wind en regen, ademend, water- en vuilafstotend, rot- en schimmelwerend en kleurvast.

Lees hieronder meer
 
Comfortabel kamperen altijd en overal

Weefsel van TenCate Outdoor Fabrics biedt ‘all weather’ bescherming en jarenlang gebruiksplezier. Binnen het bedrijf wordt continu gewerkt aan productontwikkeling en technologische innovatie. Voortdurend worden materialen, weefsels en weeftechnieken verbeterd om maximale duurzaamheid, bescherming en comfort te bieden.

Digitaal veredeld weefsel

Een recente technologische ontwikkelingen is de toepassing van digitale printtechnologie voor outdoor-doek. Door inkjet biedt het bedrijf aan klanten de mogelijkheid om weefsels te voorzien van een eigen dessin en uniek design dat met fotografische scherpte en kleurweergave wordt aangebracht. In beginsel is dat ook mogelijk met traditionele, niet-digitale druktechnieken, maar die zijn niet zo scherp danwel vrijwel onbetaalbaar.

Duurzaam voorop

Daar komt bij dat digitaal printen veel minder milieubelastend is. Er zijn veel minder chemicaliën bij nodig en het levert minder verontreinigd afvalwater op. Met dit unicum loopt TenCate Outdoor Fabrics voorop in de outdoor-branche.

Contactinformatie

TenCate Outdoor Fabrics BV
P.C. Stamstraat 19
7442 ZA Nijverdal
+31 (0) 548 633 888