Siers Groep

Siers Groep Oldenzaal levert een compleet pakket op het gebied van de ondergrondse infra van Nederland. Gas, water, elektra, telecom en warmte: voor onze opdrachtgevers voeren wij een zeer breed scala aan projecten uit, van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. Wat de vraag ook is, Siers kijkt naar wat mogelijk is. Siers biedt ervaring, kennis en kunde in alle stappen van het proces. Vanaf consultancy en engineering tot en met projectmanagement, levering, nazorg en garantie.

Lees hieronder meer
 
logo Siers Groep
Kwaliteit

Elke dag een beetje beter, dat is het streven van Siers. Dit wordt onder andere bewerkstelligd door zuinig te zijn op de medewerkers. Zij zijn het hart van het bedrijf. Nagenoeg alle monteurs zijn thuis in meerdere disciplines en daardoor op meerdere vlakken inzetbaar. Het maakt dat ze zelfstandig kunnen werken in een afwisselende baan. Alle leidinggevenden werken minimaal op hbo-niveau. Ze schakelen snel en zijn in staat met een brede blik te kijken en te werken.

Daarnaast maakt Siers bewust ruimte voor verbetering van (keten)processen. Daarvoor werken ze gestructureerd samen met opdrachtgevers en andere belanghebbenden in de keten. En als allerlaatste stimuleert Siers een klimaat waarbinnen het afleveren van kwaliteit centraal staat. Jongeren leren van ouderen wat de Siers-standaard is en de KAM-afdeling kijkt elke dag weer hoe ze kunnen leren van de zaken die beter hadden gekund. Siers blijft ontwikkelen en innoveren. Op het gebied van processen, maar ook op het gebied van technieken.