Eurol

Eurol uit ondernemend Hellendoorn in Twente, is de enige onafhankelijke, Nederlandse producent van smeermiddelen voor auto’s, motoren, transportmiddelen, landbouwvoertuigen, schepen en industriële toepassingen. Met het uitgebreid assortiment en de dito dienstverlening heeft Eurol een internationale naam opgebouwd: in meer dan 75 landen gaan de producten over de toonbank.

Lees hieronder meer
 
Motoroliƫn die emissies verlagen en brandstof besparen

Het wereldwijde succes is ook te danken aan het feit dat Eurol de technologische ontwikkelingen op de voet volgt en deze in een eigen laboratorium toepast om nieuwe, steeds betere smeermiddelen te ontwikkelen.

Gesmeerd besparen

Beter betekent in dit verband onder meer dat de smeermiddelen van Eurol emissies helpen verlagen, de intervallen tussen verversingen verlengen en een besparend effect hebben op het brandstofverbruik. Daarmee draagt dit bedrijf een steentje bij aan de vermindering van de milieubelasting door de automotive- en transportsector.

Producten steeds specifieker

Gelijk met de ontwikkeling van nieuwe producten worden die producten qua eigenschappen en toepassingen ook steeds specifieker. De markt vraagt daar ook om. Om de kennis daarvan over te brengen op afnemers en andere partners, heeft Eurol een eigen ‘academy’ opgericht.

Rode draad

Kwaliteit is de rode draad die door alle activiteiten van Eurol heen loopt. Op het regionale XL Park in Almelo beschikt de onderneming over een hypermoderne productielocatie met een laad- en loskade aan het Twentekanaal, de transportader naar de haven van Rotterdam. Niet alleen wordt hier de productiecapaciteit verviervoudigd, ook wil het bedrijf de ‘worldclass manufacturing’-methodiek verder verfijnen.

Contactinformatie

Eurol Lubricants
Energiestraat 12
7442 DA Nijverdal
+31 (0) 548 615165