Eternit

Eternit produceert toekomstgerichte en duurzame dak- en geveloplossingen in vezelcement, waarmee je comfortabel, esthetisch en met respect voor het milieu kunt wonen. 

Lees hieronder meer
 
logo Eternit
Betrouwbare partner

Al onze medewerkers spannen zich maximaal in om op een flexibele en doelmatige manier tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. We zijn een stabiele en betrouwbare organisatie, partner en marktpartij voor alle belanghebbenden.

Uitmuntende kwaliteit van onze producten en service

Daar gaan we voor! De kwaliteit van onze producten staat hoog in het vaandel geschreven.

Alle bouwproducten van Eternit B.V. genieten wereldwijd een groot vertrouwen en een uitstekende reputatie. Niet alleen door de gedegen kwaliteit, maar zeker ook door de professionele service en ondersteuning. In de loop der jaren heeft Eternit B.V. het productassortiment verfijnd, waarbij het streven naar verbetering van duurzaamheid, technische en esthetische aspecten steeds voorop staat.

Gevestigd in Goor aan het Twentekanaal zorgen zo'n 150 medewerkers er voor dat Eternit B.V. iedere dag haar missie waarmaakt. Daartoe streeft Eternit naar continuïteit en ontwikkelt en vervaardigt haar producten en diensten op moderne wijze, rekening houdend met het milieu, en gebaseerd op haar solide technologie en marktkennis.