Kernbewoners

Zorggroep Manna zoekt Kernbewoners.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-7-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Kernbewoners wonen en leven als vrijwilliger in de woongroep. Ze hebben een voorbeeldfunctie, bieden een luisterend oor, helpen met praktische zaken. Helpen zonder hulpverlener te zijn; kortom zij zijn voor de meewoners een ‘goede buur’.


Bedrijfsprofiel Zorggroep Manna

Vlakbij het centrum van Enschede staat een mooi gelegen modern gebouw waarin Woongroep Roombeek woont. In deze woongroep wonen kernbewoners en meewoners samen. De meewoners zijn jongvolwassenen die op weg zijn naar zelfstandigheid. De kernbewoners bieden hiertoe structuur binnen een veilige en positieve leer- en woonplek. In de woongroep heeft een ieder een eigen woning/appartement, daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes waarin het woongroepsleven wordt geleefd. Voorbeelden hiervan zijn o.a. gezamenlijke maaltijden, koffiemomenten, klusdagen, vergaderingen, gezellige avonden en bezinningsmomenten in ‘de kapel’. De kernbewoners en meewoners hebben naast de gezamenlijke activiteiten hun eigen werk(zaamheden), en dus veel privacy.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Zorggroep Manna. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Wethouder Nijhuisstraat 1, 7545 NA, Enschede