Begeleider

Ben jij een ervaren begeleider, die stevig in de schoenen staat, grenzen kan stellen en bewaken, mensen in hun waarde kunt laten en beschikt over een flinke dosis humor? Zorggroep Manna zoekt een Begeleider.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-7-2020
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als begeleider heb je een diverse caseload. Je kunt hierdoor te maken krijgen met complexe en onvoorspelbare situaties. Je wordt geacht om in crisissituaties adequaat te kunnen reageren (alternatieven en adviezen aandragen) en te ondersteunen bij tegengestelde belangen en behoeften. Je biedt structuur, ondersteuning, een luisterend oor en werkt aan de doelen volgens het begeleidingsplan. Ons doel is dat cliënten zo zelfstandig mogelijk worden en de regie over hun leven zoveel mogelijk terug krijgen. Binnen het team ben jij degene die het totaaloverzicht houdt, je hebt een sturende rol in overleggen en je geeft gevraagd en ongevraagd advies over het verbeteren van de kwaliteit. Daarnaast geef je inhoudelijk coaching aan je collega’s en bespreek je de begeleidingsplannen met de collega’s binnen het team.

Functievereisten

  • Je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding;
  • Je hebt kennis van en ervaring met verschillende ziektebeelden;
  • Je kan goed samenwerken;
  • Je kan collega’s op een positieve manier coachen.

Vind je het een uitdaging om ook een deel ambulant ingezet te worden, dan behoort dit tot de mogelijkheden.

Aanbod

Het contract, met een vaste urenomvang, wordt in eerste instantie geboden voor bepaalde tijd met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd. Naast een goede werksfeer met enthousiaste collega’s en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën bieden wij een salaris conform cao VVT. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Bedrijfsprofiel Zorggroep Manna

Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.


Begeleid wonen (24 uurs zorg)

Voor hun locatie aan de Annastraat / Burg. Jacobsstraat in Enschede zijn ze op zoek naar een Begeleider (HBO). In deze locatie leveren we begeleid wonen aan (jong)volwassenen met diverse achtergronden. De problematieken kunnen uiteen lopen van cliënten met autisme, verslaving, LVB, multliproblematiek, psychosociale of psychiatrische ziektebeelden. Het wooncomplex bestaat uit 20 appartementen waarin vanuit een toegankelijke sfeer begeleiding aan de cliënten wordt aangeboden. De locatie werkt met dagdiensten van 9.00 uur tot 17.00 uur en laat/slaap diensten van 17.00 tot 9.00 uur.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Zorggroep Manna. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Wethouder Nijhuisstraat 1, 7545 NA, Enschede