Afdelingssecretaresse A1

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Zij zijn op zoek naar een Afdelingssecretaresse A1.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jouw voornaamste werkzaamheden zullen zijn: 

  • Het verrichten van werkzaamheden ten behoeve van de routing en planning van de patiënt van opname tot ontslag.
  • Behandelen van inkomend en uitgaand telefoonverkeer.
  • Administratieve taken waaronder het werken in het elektronisch patiëntendossier.
  • Notuleren van vergaderingen.
  • Je zult afwisselend ingeroosterd worden op de verpleegafdeling of het OKC.
  • Een groot deel van de taken bestaan uit het plannen van de patiënten.

Functievereisten

Je hebt een opleiding HAVO of MBO niveau 4, secretariële richting. Voor deze functie is tevens kennis van de medische terminologie vereist. Je hebt een goede computervaardigheid en je beschikt over een goed organisatorisch inzicht. Tevens beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Wij zoeken iemand die beschikt over goede sociale vaardigheden. Je bent in staat zelfstandig en in teamverband te werken. Je hebt een representatieve en gastvrije uitstraling. Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. 

Aanbod

De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband gaat op 01 oktober 2022 in. Het aantal uren bedraagt gemiddeld 16 uur (44,44%) per week.

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.028,= (35-0) en maximaal € 2.972,= (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing. 


Bedrijfsprofiel Ziekenhuis Groep Twente

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878