Plastisch chirurg

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Plastisch Chirurgen Coöperatie Oost-Nederland (PCOost) zoekt een enthousiaste.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-7-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
31-12-2022
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Een maatschapsplek binnen onze volwassen praktijk met 10 plastisch chirurgen. Wij bieden ruimte voor ambitie en kwaliteit van leven in de mooiste streek van Nederland met een prettige, collegiale werksfeer binnen een enthousiaste club plastisch chirurgen. Na een proefperiode van 6 maanden als chef de clinique bestaat de mogelijkheid voor toetreding tot de Coöperatie bij gebleken geschiktheid.


De plek is ter vervanging van collega Zöphel.

Ons vak wordt in Twente in de volle breedte uitgevoerd, inclusief de meer complexe ingrepen. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat er plezier is in het werk, ruimte is voor vernieuwing/innovatie in de zorg, flexibiliteit, ondernemerschap en het creëren van dedicated teams. Wij zijn ook in onderzoek actief als u dat leuk vindt.

Functievereisten

Een enthousiaste collega met interesse en affiniteit op het gebied van de hand- en polschirurgie en algemene plastische chirurgie en de wens zijn/haar kennis op dit vlak verder te verdiepen. Er is uiteraard plaats voor verdieping van iemands eigen niche. Goede communicatieve en sociale vaardigheden en het willen en kunnen werken in multidisciplinair verband is vereist. U gaat op meerdere locaties werken - met de focus op de Xpert Clinics te Enschede en het topklinische veld binnen ZGT Almelo-Hengelo.


Ook kandidaten die binnen afzienbare tijd de opleiding afronden worden uitgenodigd te solliciteren.

Aanbod

Voor kandidaten met collega’s als partner kunnen wij ons inzetten voor een plek voor het hele gezin binnen onze regio, evenals bij het vinden van uw vrijstaande woning en scholen voor kinderen.


Onze dynamische groep van 10 plastisch chirurgen werkt op de volgende locaties:

  • Medisch Spectrum Twente Enschede/Oldenzaal, ondersteund door 2 ANIOS;
  • Ziekenhuisgroep Groep Twente Almelo en Hengelo, ondersteund door 2 ANIOS en een verpleegkundig specialist;
  • Veldhuis Kliniek en Xpert Clinics Enschede/Almelo;
  • Phizi Oost-Nederland, anderhalvelijns project gefocust op huidoncologie in de huisartsenpraktijk.

Bedrijfsprofiel Ziekenhuis Groep Twente

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878