Dialyseverpleegkundige i.o.

Ben jij een hbo-verpleegkundige en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Heb jij affiniteit met medisch technisch handelen en wil jij opgeleid worden tot een verpleegkundige die zelfstandig een complexe behandeling kan geven aan patiënten met chronisch nierfalen?

Voor de gespecialiseerde dialyse afdeling zoekt ZGT een:

Dialseverpleegkundige i.o. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-4-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
31-5-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen? 

Wanneer je de gespecialiseerde opleiding tot dialyse verpleegkundige gaat volgen, zal je een opleiding starten van 15 maanden. Tijdens de opleiding ben je werkzaam op de dialyseafdeling en zal je het theoretische gedeelte van de opleiding volgen aan het opleidingsinstituut Wenckebach van het UMCG. Tijdens deze opleiding voer je de voorkomende nierfunctie vervangende therapieën uit zowel in een chronische als acute setting. Met een steeds groter wordende verantwoordelijkheid passend bij het niveau van je opleiding. De opleiding zal starten in november 2022. Na een succesvolle afronding van jouw opleiding zal je werkzaam zijn als dialyseverpleegkundige. Door het intensieve en frequente patiëntencontact kun je in deze functie écht het verschil maken. 

Je werkt samen in een multidisciplinair team van o.a. nefrologen, verpleegkundig specialisten, dialyse verpleegkundigen, zorgassistenten, diëtisten, maatschappelijk werkers, geestelijk verzorgers en secretaresses. Gemiddeld worden er 115 patiënten per week behandeld met hemodialyse of peritoneaaldialyse. De behandeling wordt aangeboden op twee locaties, te weten ZGT Almelo en ZGT Hengelo. De afdeling in Almelo telt 28 dialysestations, de afdeling in Hengelo telt 13 dialysestations. Op beide afdelingen wordt gewerkt volgens een systeem van Eerst Verantwoordelijke Verpleegkundige. Zorgassistenten verlenen ondersteunende taken aan verpleegkundigen. De afdeling is 7 dagen per week open, buiten kantooruren werken ze met bereikbaarheid diensten. Op de afdeling werken ze in dag, late en nacht diensten.

Functievereisten

Wat breng je mee?

Je beschikt over een diploma hbo-v en hebt minimaal een jaar ziekenhuiservaring als verpleegkundige. Noodzakelijk is een grote affiniteit met het medisch technisch handelen om opgeleid te worden tot een verpleegkundige die zelfstandig een complexe behandeling kan geven aan patiënten met chronisch nierfalen. Je kunt zowel zelfstandig als binnen een team werken, waarbij je reflecteert op je eigen handelen. Je bent flexibel, deskundig en gastvrij. Je beschikt over een rijbewijs zodat je op beide locaties inzetbaar bent. Tevens werken ze op de dialyse met bereikbaarheid diensten. Hiervoor is het noodzakelijk dat je binnen 30 minuten op de afdeling kunt zijn.

Aanbod

ZGT biedt jou:

Een uitdagende leeromgeving met doorgroeimogelijkheden binnen de afdeling. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van de opleiding. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk aanvangen. Het aantal uren bedraagt 32 uur (88,89%) gemiddeld per week.

Jouw salaris tijdens de opleiding is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.759,= (50-0) en maximaal € 3.922,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Na afronding van jouw opleiding zal jouw salaris ingedeeld zijn in FWG 55.

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Bedrijfsprofiel Ziekenhuis Groep Twente

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt het gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878