Arts assistent (ANIOS) SEH

Ziekenhuis Groep Twente (ZGT) zoekt een gedreven, enthousiaste en collegiale arts assistent (ANIOS) SEH. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-5-2022
Aantal uur
38
Vervaldatum
31-8-2022
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Op onze SEH/EHH zien we dagelijks zo'n 80 patiënten voor bijna alle specialismen. De baan als ANIOS SEH is een uitstekende springplank naar een toekomst in de spoedeisende geneeskunde, huisartsengeneeskunde of een ander specialisme. Je werkt onder de directe supervisie en begeleiding van SEH-artsen en ook ontvang je laagdrempelige en sterke supervisie vanuit de andere specialisten.

Aanbod

Wij bieden je een fulltime dienstverband van 38 uur per week voor de duur van maximaal 2 jaar. Het salaris is conform FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen. Ook bieden we je een verhuiskostenregeling indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. 

In de allereerste plaats kun je bij ons rekenen op een excellente en veilige werk- en leeromgeving. We bieden je een goede inwerktijd met cursussen als ATLS, SBMS en ALS waarin je goed voorbereid wordt op je eerste diensten.

Bedrijfsprofiel Ziekenhuis Groep Twente

ZGT is een jong topklinisch ziekenhuis en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Op ziekenhuislocatie Almelo en Hengelo werken artsen in opleiding tot specialist (AIOS) en artsen niet in opleiding tot specialist (ANIOS). Coassistenten kunnen in ZGT terecht voor zowel hun M2 als hun M3 stages. In de regio Noordoost-Nederland is ZGT een van de zogenoemde ‘teaching hospitals'. ZGT werkt samen met het Universitair Centrum in Groningen (UMCG). Samen met het UMCG biedt ZGT de medische opleidingen: Anesthesiologie, Arts Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde (AIGT), Heelkunde, Huisarts In Opleiding (HAIO), Interne geneeskunde, Klinische chemie, Klinische fysica, Psychiatrie, Psychologie, Radiologie, Reumatologie, Revalidatiegeneeskunde, Urologie en Ziekenhuisapotheker.

Als ANIOS binnen ZGT kun je alle onderwijsmomenten bijwonen die de andere assistenten in opleiding krijgen, ook kun je deelnemen aan de wetenschapsdagen. Je werkt altijd onder laagdrempelige, maar sterke supervisie. De ANIOS functie binnen ZGT is een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving waarbij werken in teamverband centraal staat. Uit ervaring blijkt dat een aanstelling als ANIOS binnen ZGT een uitstekende opstap is voor diverse bovengenoemde opleidingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ziekenhuis Groep Twente (ZGT). Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878