Verpleegkundig specialist

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-5-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
30-6-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als verpleegkundig specialist op de poliklinische cardiologie op het HLC en op de klinische verpleegafdeling heb je een zelfstandige behandelrelatie met patiënten. Je inzet is afwisselend op de polikliniek en de kliniek. Op de polikliniek zijn de aandachtsgebieden Hartrevalidatie, Hartfalen, Fast Track Pijn Op de Borst en Atriumfibrilleren (FT). Op de kliniek loop je visite op de verpleegafdeling en bepaal je, al dan niet in samenspraak met een cardioloog, het behandelplan. Je coördineert de zorg rondom de patiënten, samen met de verpleegkundigen en andere zorgprofessionals. Je voert regie, samen met de patiënt, op het ziekteproces.

Je werkt vanuit een academisch denkkader. Je verricht onderzoek en past evidence-based richtlijnen toe, je ontwikkelt multidisciplinaire behandelprotocollen en procesbeschrijvingen. Je voert de procesregie en realiseert afstemming van behandelprocessen. Je past innovaties toe, doet verbetervoorstellen en stelt verbeterplannen op.

Functievereisten

Je bent afgestudeerd en geregistreerd MANP en je hebt affiniteit met de doelgroep. Je bent een kandidaat met een brede interesse en klinische blik. Je kunt zowel goed in teamverband als individueel werken. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid actief deel te nemen aan ontwikkeling binnen het zorgproces. Wanneer je momenteel nog in opleiding zit, nodigen wij je ook van harte uit om de solliciteren.

Aanbod

De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren bedraagt maximaal 36 uur (100%) gemiddeld per week. Minder werken is mogelijk, met een ondergrens van 27 uur (75%) gemiddeld per week.

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.389,= (60-0) en maximaal € 4.964,= (60-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Bedrijfsprofiel Ziekenhuis Groep Twente

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ziekenhuis Groep Twente (ZGT). Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878