Anesthesiemedewerkers

ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT is topklinisch en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan.

Voor het operatie complex van ZGT zijn ze namelijk op zoek naar:

Anesthesiemedewerkers

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-4-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
31-7-2022
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Het operatiekamercomplex bestaat – verdeeld over twee ziekenhuizen – uit 17 operatiekamers, twee holdings, twee verkoeverkamers. Sinds begin 2018 zijn ze in het bezit van een hypermoderne Hybride OK en vinden er operaties plaats middels robotchirurgie.

Als anesthesiemedewerker lever je continu de beste zorg aan onze patiënten. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij voorop. Jouw taak is het bewaken, begeleiden en verzorgen van de patiënt in de pré-, per-, en postoperatieve fase binnen het OK complex. Daarnaast assisteer je de anesthesist bij de in- en uitleiding uit de narcose. Ook bewaak en onderhoud je de anesthesie tijdens de operatie. Daarnaast bieden ze nevenactiviteiten buiten het OK complex; APS (Acute pijn service), SPS (sedatie praktijk specialist) en inzet binnen Medical teams.

Functievereisten

Wat breng je mee?

Je bent een betrokken, enthousiaste, proactieve professional die zelfstandig in een unieke innovatieve omgeving altijd streeft naar de beste zorg voor de patiënt.

Spreekt de uitdaging je aan en herken je jezelf in onderstaande waarden, dan gaan ze graag met jou in gesprek.

  • Toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij onze patiënten.
  • Persoonlijk leiderschap en professionaliteit.
  • Collegialiteit.
  • Open en eerlijke communicatie.
  • Je toont bereidheid tot samenwerking en collegialiteit.
  • Je bent proactief en zelfstandig.

Uiteraard beschik je over het CZO diploma anesthesiemedewerker. Hoeveel werkervaring je hebt is minder van belang. Je krijgt bij ZGT een gedegen inwerkperiode voordat je op een specialisme wordt ingedeeld. Hun operatie afdeling op de locatie Almelo is een 24-uursbedrijf, dus je bent bereid en in staat om wisselende diensten te werken.

Aanbod

ZGT biedt jou:

Een uitdagende en afwisselende baan waarbij je wordt ingezet op zowel laag, midden als hoog complexe OK programma’s. Een werkplek bestaande uit twee locaties. Locatie Almelo met een spoedprogramma en complexe en gespecialiseerde zorg en locatie Hengelo met een hoogontwikkeld electief programma. Een plaats in een gemotiveerd team dat zich kenmerkt door een goede sfeer, korte lijnen, collegialiteit en professionaliteit.

De arbeidsovereenkomst is voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren wordt dat omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Het aantal uren bedraagt 36 uur (100%) gemiddeld per week. Parttime werken is mogelijk, met een ondergrens van 24 uur (66,67%) gemiddeld per week. Jouw salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.115,= (55-0) en maximaal € 4.391,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Bedrijfsprofiel Ziekenhuis Groep Twente

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt het gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878