Biomedisch technoloog

Wil jij als biomedisch technoloog een zeer belangrijke bijdrage leveren aan de diagnostiek voor de patiënten van onze medisch specialisten en de huisartsen in de regio? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional in een topklinisch ziekenhuis? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-11-2021
Aantal uur
28
Vervaldatum
12-12-2021
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

De afdeling zorgtechnologie bestaat uit de medische techniek, klinische fysica en verpleegkundige magazijnen. Er werken 30 collega's en binnen het onderdeel klinische fysica werk je samen met 3 klinisch fysici en 2 biomedisch technologen. Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de afdeling radiologie en nucleaire geneeskunde. Dit doe je op het gebied van veiligheid, functionaliteit en bedrijfsmatigheid bij de toepassing van medische technologieën. De afdeling beschikt over onderzoekskamers met geavanceerde apparatuur en over een state of the art hybride OK. Onderzoek wordt verricht met behulp van verschillende technieken, waaronder digitale bucky, MRI, (PET)CT, gammacamera, angiografie en interventie, mammografie en echografie. De afdeling radiologie en nucleaire geneeskunde zorgt iedere dag opnieuw voor het leveren van goede diagnostiek aan onze medisch specialisten en de huisartsen in de regio en jij gaat hier een essentiële bijdrage aan leveren. Dit doe je door zelfstandig te werken aan technologische oplossingen. Daarnaast werk je nauw samen met medisch technologen, medisch technici, verpleegkundigen, MBB-ers, medisch specialisten en de managers van diverse afdelingen. Je werkt ook samen met onze servicepartner Siemens. Je wordt breed ingezet voor diverse taken en projecten op het gebied van kwaliteit, veiligheid en doelmatige inzet van medische technologie. Je bent inhoudelijk verbonden aan diverse QMT-expertteams. Je voert diverse metingen uit, verzorgt medisch technische scholing en begeleidt stagiaires. Je bent het eerste aanspreekpunt voor kwaliteitsborging van apparatuur en medische software en draagt in samenwerking met de stralingsbeschermingsdeskundigen bij aan een veilige toepassing van ioniserende straling.

Functievereisten

Je beschikt over een master’s degree in Biomedical Engineering. Je hebt het diploma “Stralingsbeschermingsdeskundige op het niveau van coördinerend deskundige” reeds behaald of je bent bereid om deze te behalen. Naast jouw natuurlijke affiniteit met kwaliteitszorg en medische technologieën heb je een grote interesse in ICT en beeldvormende technieken in de zorg. Als persoon communiceer je doelmatig met de diverse collega’s en je kunt hierbij inspireren en overtuigen. Je beschikt over een flexibele, ondernemende, accurate en gezond kritische houding. Je kunt zowel individueel als in teamverband werken. Je hebt het vermogen om zelfstandig inhoud en sturing te geven aan complexe projecten, prioriteiten te stellen en kunt snel schakelen tussen de diverse aspecten van deze functie.

Aanbod

De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Het aantal arbeidsuren bedraagt 28,8 uur (80%) gemiddeld per week.

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.322,= (60-0) en maximaal € 4.798,= (60-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc. De CAO Ziekenhuizen is hierop van toepassing.

Bedrijfsprofiel Ziekenhuis Groep Twente

Aangenaam!

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ziekenhuis Groep Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878