Arts assistenten (ANIOS) interne geneeskunde

Arts assistenten (ANIOS) interne geneeskunde

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Als ANIOS binnen ZGT kun je alle onderwijsmomenten bijwonen die de andere assistenten in opleiding krijgen, ook kun je deelnemen aan de wetenschapsdagen. Je werkt altijd onder laagdrempelige, maar sterke supervisie. De ANIOS functie binnen ZGT is een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving waarbij werken in teamverband centraal staat. Uit ervaring blijkt dat een aanstelling als ANIOS binnen ZGT een uitstekende opstap is voor diverse bovengenoemde opleidingen.


Wij zoeken op zeer korte termijn gedreven, enthousiaste en collegiale

Arts assistenten (ANIOS) interne geneeskunde

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-9-2021
Aantal uur
38
Vervaldatum
31-12-2021
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen

Bij de interne geneeskunde werken 18 internisten, 7 MDL-artsen en 17 arts assistenten, waarvan 7 - 9 AIOS. De maatschap participeert in de opleiding van coassistenten en verzorgt de eerste 3 jaar van de opleiding interne geneeskunde. Ook neemt men deel aan tal van wetenschappelijke onderzoeken. Naast de MDL-ziekten zijn van de interne geneeskunde de subspecialisaties oncologie, hematologie, nefrologie, endocrinologie, vasculaire geneeskunde en intensive care vertegenwoordigd. De polikliniek is op beide locaties aanwezig, de klinische afdelingen zijn in Almelo.

Als arts assistent interne geneeskunde verricht je werkzaamheden op de verpleegafdelingen interne geneeskunde, MDL, longziekten, cardiologie, geriatrie, acute opname afdeling en SEH.

Je kunt in overleg breed ingezet worden op de verschillende klinische afdelingen. Zo kun je naast het werken op de interne geneeskunde ook werkzaam zijn op cardiologie, longziekten, maag-, darm- en leverziekten en SEH. Mocht je specifieke wensen hebben om je in een bepaald specialisme of vakgebied verder te ontwikkelen, dan is het mogelijk om meer op die afdeling ingezet te worden. Als ANIOS participeer je ook in de avond-, nacht- en weekenddiensten voor bovengenoemde vakgebieden.


Aanbod

ZGT biedt jou

Zij bieden je een fulltime dienstverband van 38 uur per week voor de duur van maximaal 2 jaar. Het salaris is conform FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen. Ook bieden we je een verhuiskostenregeling indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied. Ze bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van jouw competenties.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Bedrijfsprofiel Ziekenhuis Groep Twente

Aangenaam!

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878