Leerling hartfunctielaborant

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Voor ons hart long centrum zijn wij op zoek naar een Leerling hartfunctielaborant.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2022
Aantal uur
24
Vervaldatum
1-2-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als leerling hartfunctielaborant in de uitstroomrichting PM techniek volg je de opleiding tot algemeen hartfunctielaborant. Het praktische deel van de opleiding vindt plaats binnen ZGT en het theoretische deel van de opleiding vindt plaats via de LOI. Na afronding van de eerste twee jaar opleiding tot basis hartfunctielaborant volgt de opleiding tot PM technicus. Hierna verricht je zelfstandig pacemaker controles en assisteert de cardioloog bij pacemaker implantaties.


Onze hartfunctieafdeling is een dynamische afdeling waar een diversiteit aan onderzoeken op cardiologisch gebied wordt uitgevoerd. Dit doen we in een team met basis hartfunctielaboranten, gespecialiseerde laboranten echocardiografie, holter analisten en PM/ICD technici. Persoonlijke aandacht voor onze patiënten staat tijdens de onderzoeken centraal. In het hartfunctieteam werk je samen met tien collega’s.

Functievereisten

Je hebt een afgeronde HAVO/VWO opleiding of een afgeronde MBO opleiding in de zorg. Het is een pré wanneer je naast hartfunctielaborant een BIG geregistreerd verpleegkundige bent. Je hebt ervaring met het specialisme cardiologie en kan goed omgaan met de acute en dynamische manier van werken die bij het specialisme hoort. Als persoon heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan en je draagt graag bij aan de organisatorische en beroepsinhoudelijke ontwikkelingen binnen het vakgebied en de afdeling. Naast dat je over een grote mate van zelfstandigheid en eigen initiatief beschikt ben je ook een echte teamplayer. Je hebt een prettige manier van communiceren. Zowel patiënten als collega’s voelen zich op hun gemak bij jou. Daarnaast heb je de ambitie om je op te laten leiden tot pacemaker technicus.


Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aanbod

De arbeidsovereenkomst is voor de duur van de opleiding en kan na diplomering worden omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal arbeidsuren gaat in overleg en bedraagt gemiddeld 24 uur (66,67%) per week.

Het salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt voor de duur van de opleiding minimaal € 2.759,= (50-0) en maximaal € 3.922,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Na diplomering en bij voldoende functioneren valt de functie in schaal 55.  


Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen, naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.


Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878