ANIOS Maag- Darm- Leverziekten (MDL)

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Voor onze afdeling MDL zijn wij op zoek naar een ANIOS Maag- Darm- Leverziekten (MDL).

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-10-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
28-2-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Bij onze afdeling MDL werken o.a. 8 MDL-artsen, elk met een subdifferentiatie (HPB, IBD, hepatologie en neuromotiliteit). Als ANIOS werk je in eerste instantie met name als zaaldokter op de locatie Almelo. Indien gaandeweg je enthousiasme en interesse in het vak MDL toeneemt, is er in een latere setting veel mogelijk.


In overleg kun je:

  • consulten verrichten op de polikliniek MD;
  • meekijken (en later eventueel participeren) op de endoscopie, ook bij endo-echografie, ERCP en andere interventie endoscopieën zoals dilataties van GE stenosen;
  • acute MDL zorg leveren door consulten te doen op de AOA en SEH;
  • deelnemen aan oncologie MDO’s (colorectaal, pancreas/lever, slokdarm/maag).


Daarnaast draag je bij aan de begeleiding van coassistenten op onze afdeling. In deze rol werk je geen avond- nacht- of weekenddiensten, maar als de wens bestaat om dienstervaring op te doen kan participatie gearrangeerd worden. Verder kun je als ANIOS deelnemen aan alle onderwijsmomenten en wetenschapsdagen. We stimuleren wetenschappelijk onderzoek en helpen je graag bij het opzetten van eigen onderzoek. 


Indien je onzeker bent over een carrière binnen de MDL en je zelf graag breder wilt oriënteren en voorbereiden op de toekomst, is het mogelijk om ingezet te worden als ANIOS op de interne geneeskunde. Naast de MDL-ziekten zijn van de interne geneeskunde de subspecialisaties oncologie, hematologie, nefrologie, endocrinologie, vasculaire geneeskunde en intensive care vertegenwoordigd. De afdeling interne geneeskunde van ZGT heeft de opleidingsbevoegdheid voor drie jaar van de totale opleiding in samenwerking met het UMCG als academisch centrum.

Functievereisten

Jij bent een enthousiaste en ambitieuze basisarts met aantoonbare belangstelling voor maag-, darm-, en leverziekten. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en je bent een teamplayer.

Aanbod

Wij bieden je een dienstverband van 38 uur (105,55%) per week. Het salaris is conform FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen. Je ontvangt een aantrekkelijke verhuiskostenregeling, indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied. Ook helpen we je graag bij het vinden van passende woonruimte in het centrum van Almelo. We bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van jouw competenties. ZGT heeft een zelfstandige Vereniging van Assistent Geneeskundigen van ZGT welke de belangen van haar leden behartigt alsmede regelmatig workshops, onderwijs, cursussen, informatieve bijeenkomsten en gezellige activiteiten organiseert. Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B (alleen bij zorgpersoneel) en dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878