Specialistisch laborant interventie

Werk jij als laborant graag op gelijke voet samen met je collega’s en de medisch specialisten van zowel radiologie als vaatchirurgie om een directe bijdrage te leveren aan de gezondheid van onze patiënten? Zoek je uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional binnen ons topklinische ziekenhuis? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Voor de afdeling radiologie en nucleaire geneeskunde zoekt ZGT nieuwe collega’s voor de functie Specialistisch laborant interventie

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-7-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
31-5-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je werkt binnen het OK-complex op zowel de interventiekamer als de hybride OK. Een verschil met de werkzaamheden van de andere specialistisch laboranten die binnen de afdeling radiologie werken is, dat je, naast het zorgdragen voor optimale toepassing van moderne beeldvormende technieken zodat een goede diagnose gesteld wordt, echt bijdraagt aan het beter maken van de patiënten. De functie is uitdagend en afwisselend en de samenwerking tussen de collega’s van het interventieteam is top. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces van de planning tot het ontslag van de patiënten. Je coördineert en faciliteert de interventies die door de interventie radioloog, met jouw ondersteuning, worden uitgevoerd. Je werkt je diensten samen met twee collega-laboranten en de interventieradioloog. Je werkt echt in teamverband om samen het beste resultaat voor de patiënt te behalen. Iedereen staat op gelijke voet en ook jouw inbreng wordt gewaardeerd. Door de grote afwisseling in de werkzaamheden en zowel geplande als spoed- en traumazorg is het werk erg dynamisch. Dit maakt de functie ook zo uitdagend omdat je te allen tijde moet blijven schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Ook draai je af en toe diensten mee op de reguliere radiologie afdeling, wat het werk nog meer afwisselend maakt.

Functievereisten

Je hebt de opleiding MBRT en de post Hbo opleiding interventieradiologie met succes afgerond (mocht je reeds 2 jaar werkzaam zijn als laborant en wanneer je graag de opleiding wilt volgen, dan willen we je ook vragen om te reageren). Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt goede contactuele eigenschappen, bent inventief, beschikt over een grote mate van accuratesse en je kunt omgaan met hectiek. Tevens ben je een teamspeler en je hebt een flexibele klantgerichte houding. Daarnaast ben je bereid om wisselende en bereikbaarheidsdiensten te draaien. Je voelt je prettig in een omgeving waar medische ingrepen worden verricht.

Aanbod

De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het aantal arbeidsuren bedraagt gemiddeld 36 uur (100%) per week. Parttime werken is mogelijk, met een ondergrens van 24 uur (66,67%) gemiddeld per week.

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 50 (wanneer je de opleiding interventieradiologie hebt afgerond) en bedraagt, afhankelijk van ervaring, minimaal € 2.759,= (50-0) en maximaal € 3.922,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen.

Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878