Software Engineer PHP

XIP Online Applications in Twente is op zoek naar een senior PHP software engineer/developer die klaar is voor een uitdaging!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-12-2019
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

XIP is op zoek naar PHP software engineers! Wil je werken met de nieuwste tools en technologieën in een leuk team, neem dan contact met ons op. Bij ons kun je werken aan uitdagende online applicaties, je werkt in een klein team en bent betrokken in het gehele ontwikkeltraject; van het eerste prototype, functionele en technische ontwerp, architectuur, bouw tot en met support. Je zult hierbij regelmatig contact hebben met eindklanten voor afstemming van eisen en wensen.

Functievereisten

  • Bij voorkeur een afgeronde HBO en/of WO opleiding
  • (Ruime) ervaring als software engineer/developer
  • Expert in PHP en MySQL
  • Ervaring met Symfony
  • Ervaring met unit en/of functioneel testen met PHPUnit zijn een pré
  • Ervaring met Docker, Redis, Elasticsearch, MongoDB en queueing zijn een pré
  • Ervaring met agile werken middels bijvoorbeeld scrum is een pré

Aanbod

XIP kan je een innovatieve omgeving bieden die snel kan schakelen. Je krijgt te maken met een leuk en gezellig team in een platte organisatie die regelmatig uitjes organiseren. Tevens is er een gezamenlijke lunch op kantoor. Je hebt uitstekende groeimogelijkheden binnen (en buiten) het bedrijf door middel van budget en ruimte voor persoonlijke groei middels trainingen, certificeringen en de mogelijkheid conferenties te bezoeken (we waren onlangs sponsor van SymfonyCon Amsterdam!). We bieden je een marktconform salaris, uitstekende secundaire voorwaarden en een goede pensioenregeling. Daarnaast krijg je een ergonomische werkplek met eigen MacBook Pro.

Bedrijfsprofiel X-ip online applicaties

XIP is een relatief kleine en platte organisatie met directe externe klanten binnen de educatieve sector, zorg en smart factories. Naast software ontwikkeling beheert XIP ook de cloud omgevingen voor deze klanten op bijvoorbeeld Google Cloud of AWS en is hierdoor de ideale DevOps-gerichte partner voor zijn klanten. XIP staat voor kwaliteit en innovatie, en werkt met de laatste technieken zoals Symfony, Kubernetes, Terraform & Angular. We hebben regelmatig uitjes met het gehele team en trappen het weekend af met een gezellig vrijdag middag borrel!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van X-ip. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Brouwerijstraat 1, 7523XC, Enschede
+31 (0)88 - 1187 888