Cloud Engineer

XIP Online Services in Twente is op zoek naar een (senior) cloud engineer die klaar is voor een uitdaging!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-12-2019
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

XIP is op zoek naar cloud engineers! Wil je werken met de nieuwste tools en technologieën in een leuk team, neem dan contact met ons op. Bij ons kun je werken aan uitdagende online services, je werkt in een klein team en bent actief betrokken bij het gehele project. Je zult de developers ondersteunen bij het op- en live zetten van de applicaties en denkt vanaf stap 1 al mee aan hoe dit het beste kan in de bijbehorende cloud omgeving. Ook zal je bestaande applicaties overbrengen van een (al dan niet on-premise) basis VPS omgeving naar een public cloud omgeving zoals AWS en/of GCP. Daarnaast zal je nauw contact hebben met eindklanten en hen ondersteunen. Je passie ligt bij het automatiseren van alle processen om ons kleine en dynamische team te ontlasten.

Functievereisten

  • Bij voorkeur een afgeronde HBO en/of WO opleiding
  • (Ruime) ervaring als cloud/devops/systems engineer
  • Ervaring met het gebruik en inrichten van Docker
  • Ervaring met cloud omgevingingen als AWS en/of GCP
  • Certificeringen voor AWS/GCP zijn een grote pré
  • Ervaring met Kubernetes is een grote pré
  • Ervaring met Nginx, PHP, MySQL, MongoDB, Elasticsearch en/of Redis zijn een pré
  • Ervaring met agile werken middels bijvoorbeeld scrum is een pré

Aanbod

XIP kan je een innovatieve omgeving bieden die snel kan schakelen. Je krijgt te maken met een leuk en gezellig team in een platte organisatie die regelmatig uitjes organiseren. Tevens is er een gezamenlijke lunch op kantoor. Je hebt uitstekende groeimogelijkheden binnen (en buiten) het bedrijf door middel van budget en ruimte voor persoonlijke groei middels trainingen, certificeringen en de mogelijkheid conferenties te bezoeken (we waren onlangs sponsor van SymfonyCon Amsterdam!). We bieden je een marktconform salaris, uitstekende secundaire voorwaarden en een goede pensioenregeling. Daarnaast krijg je een ergonomische werkplek met eigen MacBook Pro.

Bedrijfsprofiel X-ip online applicaties

XIP is een relatief kleine en platte organisatie met directe externe klanten binnen de educatieve sector, zorg en smart factories. Naast software ontwikkeling beheert XIP ook de cloud omgevingen voor deze klanten op bijvoorbeeld Google Cloud of AWS en is hierdoor de ideale DevOps-gerichte partner voor zijn klanten. XIP staat voor kwaliteit en innovatie, en werkt met de laatste technieken zoals Symfony, Kubernetes, Terraform & Angular. We hebben regelmatig uitjes met het gehele team en trappen het weekend af met een gezellig vrijdag middag borrel.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van X-ip. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Brouwerijstraat 1, 7523XC, Enschede
+31 (0)88 - 1187 888