Medewerker Servicedesk

Word jij het eerste aanspreekpunt voor alle ICT vraagstukken in organisatie De Woonplaats? Help jij onze 225 collega’s graag verder? Solliciteer dan nu op de functie Medewerker Servicedesk voor 36 uur per week op onze afdeling Informatisering & Automatisering.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-6-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
1-7-2022
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor het eerstelijns technisch en functioneel beheer van onze ICT systemen, gebruikersondersteuning, het oplossen en voorkomen van systeemstoringen en het beheer van alle devices, zoals PC’s, laptops en mobiele telefoons en printers, met bijbehorende licenties.

 

 • Dit betekent dat je het eerste aanspreekpunt in de organisatie bent voor meldingen die binnen komen op de Servicedesk I&A. Dit kunnen allerlei ICT-gerelateerde vragen zijn, bijvoorbeeld over werkplekken, software of applicaties. De meldingen los je tijdig én vakkundig op. Ook houd je je bezig met het installeren van werkplekken en apparatuur.
 • Ook ondersteun je collega’s op technisch gebied bij hun (mobiele) werkplek (inclusief telefonie). Hierbij geef je gebruikersinstructies bij apparatuur, informeert collega’s over wijzigingen in applicaties en verzorgt opvang bij applicatie-problemen en het beheer van de functionaliteit van verschillende applicaties. Meer complexe netwerk- of applicatievraagstukken speel je door naar je collega’s van de afdeling Informatisering & Automatisering, waarbij technische vragen worden belegd bij de Regisseur ICT en de functionele vragen bij de Informatieadviseurs.
 • Je bent samen met je collega verantwoordelijk voor bestellingen van ICT-gebruiksmiddelen en het voorraadbeheer daarvan.
 • Je draagt zorg voor het aanmaken, aanpassen en verwijderen van gebruikersaccounts, de actualiteit en het beheer van de gebruikersprofielen en de procedures daaromheen.

Functievereisten

We zoeken een enthousiaste, leuke collega die:

 

 • minimaal een MBO niveau 4 opleiding heeft afgerond op het gebied van ICT, bijvoorbeeld ICT Beheer;
 • actuele technische IT vakkennis heeft;
 • klantgericht is en graag collega’s helpt bij vragen en het oplossen van problemen rondom ICT;
 • communicatief, sociaal en een versterking voor ons team I&A is. Je wordt het gezicht van onze afdeling;
 • Kennis van TOPdesk is een pre;
 • Kennis van Citrix omgevingen is een pre;
 • Kennis van Microsoft (365) producten (Office, SharePoint, Exchange, AD) en Endpointmanager (InTune) is een pre.

 

Herken jij jezelf hierin en wil je het verschil maken in een mooie organisatie met een duidelijke maatschappelijke taak? Dan willen we je bij De Woonplaats graag ontmoeten!

Aanbod

Een uitdagende functie, leuke collega’s en een prettige werksfeer! Daarnaast zijn er goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ook veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We kijken gezamenlijk naar jouw ambities en competenties.


Je komt terecht in een vakkundig en prettig team met 8 directe collega’s binnen een informele en professionele organisatie. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief met bijbehorende verantwoordelijkheden binnen je functie. Daarnaast zijn er goede thuiswerkmogelijkheden.


In eerste instantie gaat het om een jaarcontract voor 36 uur per week. Daarna is, bij goed functioneren, uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. De functie is ingeschaald in schaal F vanuit het CAO Woondiensten.

Bedrijfsprofiel Woningcorporatie De Woonplaats

Wij zijn De Woonplaats. Een woningcorporatie die met ongeveer 16.500 woningen een thuis biedt aan ruim 30.000 mensen. We zijn vooral actief in de gemeenten Aalten, Oost-Gelre, Winterswijk en Enschede. Met zo’n 225 medewerkers geven wij, vanuit kantoren in Enschede en Winterswijk, invulling aan onze missie: ‘goede en betaalbare woningen voor onze sociale doelgroep in prettige en leefbare buurten, op een innovatieve en maatschappelijk verantwoorde manier, nu en in de toekomst.’


Wij volbrengen deze missie op slimme en innovatieve wijze. Een (extra) stap vooruitdenken, weloverwogen beslissingen nemen, maar tegelijkertijd lef tonen, zit in ons DNA. Onze maatschappelijke opgave verliezen we daarbij nooit uit het oog. Onze huurders staan centraal. Bij elke afweging stellen we de vraag: welke invloed heeft het op het woon- en leefklimaat van onze huurders?


De Woonplaats heeft in 2021 en 2022 het keurmerk voor Beste Werkgevers (Worldclass Workplace) ontvangen. We scoren als werkgever bovengemiddeld op werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van De Woonplaats. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Wethouder Beversstraat 175
7543 BK ENSCHEDE