Allround machinale houtbewerkers

Witzand is op zoek naar enthousiaste, gedreven en leergierige collega's van de houtbewerkingsafdeling in Almelo. Door de toenemende groei van de afdeling Prefab zoekt Witzand allround machinale houtbewerkers die hout en plaatmaterialen bewerken voor de klanten van een van de zes vestigingen. Durf jij de uitdaging aan en kom jij het team versterken?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-10-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Witzand is op zoek naar enthousiaste, gedreven en leergierige collega's van de houtbewerkingsafdeling in Almelo. Door de toenemende groei van de afdeling Prefab zoeken wij allround machinale houtbewerkers die hout en plaatmaterialen bewerken voor de klanten van onze zes vestigingen. Durf jij de uitdaging aan en kom jij ons team versterken?

Functievereisten

  • MBO diploma, niveau-3
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de houtsector
  • Enthousiast, gedreven en leergierig
  • Je hebt ervaring met houtbewerkingsmachines (pre, geen must)
  • Bereid om in ploegen te werken
  • Weet van aanpakken

Bedrijfsprofiel Witzand Bouwmaterialen B.V.

Al 125 jaar is Witzand Bouwmaterialen een betrouwbare partner in het leveren van hout en bouwmaterialen. Met vestigingen in Almelo, Eibergen, Enschede, Lichtenvoorde, Ruurlo en Vriezenveen hebben we een sterke positie in Midden en Oost Nederland. Witzand Bouwmaterialen is totaalleverancier van hout- en plaatmaterialen, bouwmaterialen, prefab, ijzerwaren, keukens, tegels en sanitair.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Witzand. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Sluiskade Noordzijde 36
7602 HR ALMELO
0546 559 559