Handlassers

Witte Van Moort is opzoek naar handlassers, ben jij degene die zij zoeken?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-9-2019
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving


Wat ga je doen?


Je doel als Handlasser is het voorbereiden en uitvoeren van laswerkzaamheden aan de hand van opdrachten en/of instructies volgens de gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen. Hierbij rekening houdend met de te bewerken materiaalsoorten en toe te passen Mig- Mag lastechniek. Waar nodig worden producten geslepen en afgewerkt. Uiteraard is het belangrijk dat je tekeningen kunt lezen en je werkzaamheden conform deze tekeningen kunt uitvoeren. Daarnaast denk je proactief mee over verbeteringen op de afdeling.


Ben jij technisch onderlegd en ga je nauwkeurig te werk? Heb je aantoonbaar kennis van lassen en ben je klaar voor een volgende stap in je carrière? Wil jij je verder ontwikkelen en graag aan de slag bij een professionele internationale organisatie op het gebied van plaatbewerking? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functievereisten

  • Enkele jaren werkervaring als handlasser;
  • In bezit van een lasdiploma;
  • Affiniteit met plaatbewerking is een pré,
  • Je bent een teamplayer en een echte aanpakker;
  • Persoonskenmerken: gedreven, kwaliteitsbewust, flexibel en zelfstandig.

Aanbod

Een informele werkomgeving waar kernwaarden als loyaliteit, duurzaamheid en integriteit de basis zijn. Je gaat werken bij een bedrijf waar het verloop erg laag is. Het is dan ook de bedoeling dat dit een baan is met uitzicht op een vast contract, een baan met perspectief dus!


Wij investeren in onze medewerkers en begeleiden hen in het verbeteren van hun vaardigheden. Naast een prima salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van WVM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Westeinde 632
7671 CW VRIEZENVEEN
+31 546-562444