PHP Developer

Als PHP Developer is er niets beter dan werken aan strakke platformen en applicaties. Programmeren is jouw passie en en je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je kunt haast niet wachten om de nieuwste technieken toe te passen. Werken in een team haalt het beste in jou naar boven en je vindt het tof om samen te werken aan digitale oplossingen, geheel afgestemd op de behoeften en ambities van een variatie aan nationale en internationale merken. Klinkt dit als jou? Dan zou jij zomaar Wirelab zijn nieuwe PHP expert kunnen worden!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-3-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

DE POSITIE

Je werkt samen met een hecht team van digital development specialisten aan diverse klantprojecten uit verschillende branches. Je bouwt de basis voor ongelooflijke digitale ervaringen voor de doelgroepen. Van het opzetten van microservice-gebaseerde API's tot solide backend ontwikkeling, je helpt ons om ideeën om te zetten in realiteit. Je gaat je kennis van MySQL, MongoDB, Postgres en Elastic verbreden en krijgt kansen om je vaardigheden als PHP developer verder te ontwikkelen. Dit alles doe je naast een team van creatieve specialisten al onze afdelingen in een gezellige, informele werkomgeving.

Functievereisten

JIJ BENT

Jij kent PHP als geen ander. Je hebt kennis van verschillende frameworks, zoals Laravel en Symfony, en kun je werken met diverse programmeertalen. Je bent een teamplayer die niet kan wachten om aan de slag te gaan met het bouwen van custom software, applicaties, websites en campagnes voor onze klanten. Je hebt ervaring met JSON en databases en basiskennis van frontend. En niet te vergeten, jij denkt in oplossingen en kunt je goed aanpassen aan de altijd veranderende eisen van een project. Door jouw creativiteit en oog voor detail zie jij kansen om een nog beter resultaat op te leveren. Je bent leergierig en staat open om meer te weten te komen over Craft CMS en andere CMS’en.


Je bent kritisch op je code en op de code van je mede ontwikkelaars. Samen zoeken jullie de juiste balans tussen een efficiënte en strakke codebase. Ieder project is een nieuwe uitdaging en een mogelijkheid om die ene library of tool in te zetten.

Aanbod

GOED OM TE WETEN

  • 32 - 40 uur per week (overleg mogelijk)
  • Ruimte voor trainingen
  • Wekelijkse vrijdagmiddagborrels met het team
  • Werkervaring met een variatie aan nationale en internationale merken

Bedrijfsprofiel Wirelab

Je vindt ons Mothership in hartje Enschede aan het Willem Wilminkplein. Ons Flagship bevindt zich aan de grachten in Amsterdam. Je deelt de vloer met een gezellig stel designers, developers, marketeers en onze kantoorhond Duvel. We dagen je graag uit voor een potje Foosball. Hoewel we op vrijdag het liefst de kroeg induiken om de week af te sluiten, organiseren we onze borrels via Zoom en werken we - tot de maatregelen anders toestaan - vanuit huis.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Wirelab. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Willem Wilminkplein 9,
7511PG, ENSCHEDE
053 - 2030 700