Marketingadviseur

Je bent een ervaren marketeer die écht impact wil hebben op de professionalisering en merkopbouw van een bedrijf. Die met ideeën en plannen komt en collega’s weet te inspireren. En vervolgens als marketeer of projectleider helpt bij het realiseren van die plannen. Winkels is op zoek naar jou!.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-5-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jouw uitdaging


Ons bedrijf is continu in beweging; we zien diverse kansen in onze markten en willen hiermee aan de slag om te groeien. De collega’s van de afdeling Marketing & Communicatie spelen hierin een zeer belangrijke rol. Als Marketingadviseur help jij om de kansen die wij zien om te zetten in realiteit. Dit doe je bijvoorbeeld door middel van salespitches en tenders. Je stelt hiervoor een tijdelijk projectteam op om samen met de deelnemende collega’s een onderscheidende en competitief winnende pitch of inschrijving te maken. Jij houdt hiervoor de wensen van de klant scherp in de gaten, begeleidt het project, schrijft de teksten of maakt de presentaties. Daarbij geef je belangrijke input vanuit jouw expertise.


Om inzicht te krijgen in de wensen van onze klanten en onze kansen, verdiep jij je in de markten. Je bent onze verkenner en je weet welke oplossing of mix aan oplossingen het meeste effect heeft. Je signaleert en creëert kansen om Winkels op de kaart te zetten. Termen als concurrentie- en SWOT-analyses, klantsegmentatie en customer journeys komen jou dan ook niet alleen bekend voor, je weet ook wat deze inhouden en hoe je deze in de praktijk toepast. Samen met onze teamleiders, accountmanagers en je directe collega, maak je dan ook marketingplannen en zorg je voor de uitvoering hiervan.


Samen met José, onze Manager Marketing & Communicatie en tevens jouw leidinggevende, vorm je de afdeling Marketing & Communicatie. Een klein team, waardoor je werkzaamheden erg afwisselend zijn. Dit betekent ook dat je samen de dagelijkse operationele taken oppakt. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van teksten voor onze website en het verzorgen van referenties of relatiegeschenken.

Functievereisten

 • minimaal vijf jaar ervaring als marketeer in een b2b-omgeving;
 • een marketingopleiding op hbo- of wo-niveau;
 • voorbeelden waarmee je kunt laten zien dat jouw pitches succesvol zijn;
 • oog voor commerciële kansen en vernieuwing, en een echte winnaarsmentaliteit;
 • een empathische kant zodat je goed kunt aanvoelen waar onze klanten écht behoefte aan hebben en waardoor je gemakkelijk contact legt met collega’s;
 • een goed gevoel voor sterke teksten in de Nederlandse taal.

Aanbod

 • Een kans om serieuze impact te hebben op de professionalisering van marketing binnen een innovatief groeiend bedrijf.
 • Een jaarcontract met de intentie deze om te zetten naar een vaste aanstelling
 • Een salaris bij aanvang tussen de €2893 en €3535, afhankelijk van je relevante kennis en werkervaring, gebaseerd op een fulltime werkweek en met doorgroeimogelijkheden.  
 • Een winstdelingsregeling (afhankelijk van het bedrijfsresultaat)
 • 25 vakantiedagen én 13 adv-dagen
 • Een mobiele telefoon en een laptop
 • Een goede pensioenregeling bij PMT
 • Diverse extra voordelen via onze collectieve zorgverzekering
 • Regeling werknemersverzekering arbeidsongeschiktheid
 • Vrijdagmiddagborrels, zomerbarbecues, eindejaarsfeesten en diverse evenementen die door onze actieve personeelsvereniging worden georganiseerd.   

Bedrijfsprofiel Winkels techniek

Winkels Techniek levert slimme, toekomstbestendige technieken voor een duurzame, comfortabele en veilige leef- en werkomgeving. Dit doen we door onze klanten van dienst te zijn op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, ict, beveiligings- en brandveiligheidstechniek. Dagelijks werken hier zo’n 150 vakkundige collega’s aan, verdeeld over onze drie vestigingen in Enschede, Raalte en Vorden. Wij geven collega’s de ruimte om te leren, inspireren en innoveren. Wij willen verder groeien en voorop lopen met duurzame technieken. We beseffen dat we ons doel alleen bereiken als we de juiste mensen aan boord hebben, die ons helpen om onderscheidend te zijn en de beste kwaliteit te leveren. En daar willen we dan ook graag in investeren. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Winkels Techniek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Euregioweg 255
7532 SM ENSCHEDE
088 - 4262 000