Medewerker boekhouding

Wigger van het Laar is op zoek naar een medewerker boekhouding 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-2-2021
Aantal uur
16
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

WIE ZOEKEN WE?    

Een medewerker die alle financiële processen onder controle heeft en houdt. Je werkt zelfstandig en secuur met als doel te zorgen dat de boekhouding volledig op orde is. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het verwerken van alle inkoop- en verkoopfacturen, bankafschriften inboeken, verwerken van de administratieve handelingen, maken van afrekeningen en declaraties.

Functievereisten

JE PROFIEL

  • Afgeronde opleiding MBO in een financiële richting
  • Ervaring met geautomatiseerde administraties
  • Energiek, accuraat, enthousiast
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • No-nonsense
  • Teamspeler

Aanbod

Je werkt 16 uur per week verdeeld over 4 dagen. Werktijden in overleg met veel mogelijkheden. Je werkplek is modern ingericht en jouw collega’s zijn gemotiveerd en enthousiast. De omgang kenmerkt zich door korte lijnen en no-nonsense. Naast een prettige werksfeer bieden we een passend salaris, 29 vakantiedagen per jaar en een goede pensioenvoorziening.

Bedrijfsprofiel Wigger van het Laar

Bij Wigger Van het Laar willen we positieve impact realiseren bij het oplossen en voorkomen van de schuldproblematiek en zo onze bijdrage leveren aan een mooie(re) samenleving. We werken daarbij volgens onze bewezen succesvolle methodes die schuldenaren en schuldeiser echt verder helpen. Dat is ook hard nodig, want in 2018 had maar liefst één op de drie huishoudens te maken met een betalingsachterstand en had één op de vijf betalingsproblemen. Het is bovendien niet alleen financieel een enorm groot probleem in de samenleving.


Bij Wigger Van het Laar werken we vanuit de menselijke maat. Wij laten ons hart spreken maar zijn tegelijk hard als dat nodig is. Ofwel, stevig maar altijd eerlijk en rechtvaardig. Herken jij je in dit profiel en wil je actief meedenken over hoe we het innen van gelden en schulden nog beter aan kunnen pakken, dan nodigen we je uit om samen met ons het verschil te kunnen maken. Als je als professional in jouw vakgebied ook echt wat voor de maatschappij wilt betekenen dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Wigger van het Laar. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Wierdensestraat 116
7604 BK ALMELO
0546-544777