BIM Modelleur

Is het jouw passie om uitdagende projecten gericht op HSB elementen en kozijnen te modelleren in 3D? Kun je goed samenwerken op alle niveaus en snel schakelen? Dan komen we graag in contact met jou!

Of het nu gaat om het uitwerken van een innovatief ontwerp voor een ziekenhuis of het vertalen van de klantvraag naar een gestandaardiseerd detail, in deze brede functie draait alles om techniek en timing.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-1-2018
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je weet feilloos te tekenen in 3D en voelt haarfijn aan met welke oplossingen onze opdrachtgevers zijn gebaat. Als coördinator leid jij, ook intern, het voorbereidingstraject in goede banen en bewaakt voortdurend de voortgang. Je bent het aanspreekpunt en verantwoordelijk vanaf opdracht tot overdracht aan onze fabriek. Je werkt daarbij nauw samen met opdrachtgevers, leveranciers en collega’s. Je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaleren en volgt de planning op de voet.


Is jou dit op het lijf geschreven? Dan verwelkomen we jou graag bij WEBO!

Functievereisten

 • Werk- en denkniveau op HBO niveau (bijv. Bouwkunde);
 • Je bent gewend zelfstandig te werken en proactief ingesteld;
 • Je kunt goed omgaan met werkdruk;
 • Werken met BIM is je bekend;
 • Ervaring met Revit of Vertex is een pré.

Aanbod

Een leuk, dynamisch bedrijf met vrolijke collega’s, waar geen dag voorbij gaat zonder gelachen te hebben. Een breed scala aan opleidingen om jezelf door te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.


Een gezellige, vrijblijvende vrijdagmiddagborrel (mèt nootjes). Een vrijwillige plek in het WEBO bedrijventeam, waarmee we jaarlijks om een podiumplek strijden in de Rijsserbergloop. Plus een actieve personeelsvereniging die open staat voor nieuwe ideeën, een jaarlijks personeelsuitje waarbij het hele gezin welkom is, een bouwvak-BBQ, een haringparty etc etc.


Tot slot en niet geheel onbelangrijk;

 • een goed salaris;
 • ruim voldoende vrij inplanbare dagen;
 • flexibiliteit;
 • ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
 • een reiskostenvergoeding (zelfs als je lopend komt!);
 • een goede pensioenregeling.

Bedrijfsprofiel WEBO

WEBO is een ambitieus familiebedrijf met het vizier op de toekomst. Wij zoeken de grenzen op, om samen met jou de lat hoger te leggen. Of het nou kozijnen, HSB-elementen, BIM –ontwerpen of gevelwanden zijn. We zijn trendsettend in ontwikkelingen in ons vak en werken vol overgave aan bijzondere en uitdagende projecten in zowel woning- als utiliteitsbouw. We zijn trots op onze professionele, informele cultuur waarbij we de lijnen graag kort houden en iedereen de kans krijgt zichzelf volop te ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van WEBO in Twente! Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?

Wilt u op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijft u zich dan hier in!

Meer informatie

Spoelerstraat 15
7461 TX RIJSSEN
0548-518011