Stage junior account manager

Wil jij die topverkoper worden en zoek jij nog een stageplek die je de fijne kneepjes van het vak bijbrengt? Vanaf september hebben wij een plek beschikbaar voor een commerciële topper in de dop op onze Salesafdeling.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-3-2017
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

WEBO heeft per jaar meerdere stageplekken beschikbaar voor sales toppers. Onze stagelopers beoordelen WEBO als een vakkundige organisatie die de tijd neemt voor zijn stagelopers. Daarin wordt de stageloper begeleid door een begeleider vanuit het bedrijf en voorzien van de nodige informatie. Wij van WEBO bieden jonge mensen graag de mogelijkheid om kennis te maken met het vak in de praktijk en daarom maken wij graag plaats voor stagiaires (m/v).
Heb jij zin om aan de slag te gaan bij een sterke, vooruitstrevende organisatie met een informele en betrokken werksfeer?

Een gemotiveerde en vlotte stagiair(e) met een Commerciële opleiding, voor ondersteuning in de binnendienst.
Het doel van ondersteuning binnendienst is nieuwe klanten werven om zo ons marktgebied te vergroten. Hierbij kun je denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Bellijsten met leads genereren, en deze uitleveren aan de accountmanagers.
  • Telefonisch nieuwe klanten benaderen (acquisitie)
  • Leads verwerken in ons CRM systeem

Functievereisten

Je wilt graag praktijkervaring opdoen en weet van aanpakken. Je bent sociaal en communicatief vaardig en durft zelf actie te ondernemen. Collega’s werk uit handen nemen en het organiseren van zaken geeft jou voldoening. Je kunt nauwkeurig en gedisciplineerd werken.

Aanbod

Een leuk, dynamisch bedrijf met vrolijke collega’s, waar geen dag voorbij gaat zonder gelachen te hebben. Een gezellige, vrijblijvende vrijdagmiddagborrel (mèt nootjes). Een vrijwillige plek in het WEBO bedrijventeam, waarmee we jaarlijks om een podiumplek strijden in de Rijsserbergloop. Plus een actieve personeelsvereniging die open staat voor nieuwe ideeën, een jaarlijks personeelsuitje waarbij het hele gezin welkom is, een bouwvak-BBQ, een haringparty etc etc.

Tot slot en niet geheel onbelangrijk;

  • een goede stagevergoeding;
  • flexibiliteit;
  • ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Bedrijfsprofiel WEBO

Vernieuwen valt en staat met een gezonde dosis eigenwijsheid. Dat is niet de weg van de minste weerstand, maar wel de weg naar boven.
Wij zoeken de grenzen op, om samen met jou de lat hoger te leggen. Of het nou kozijnen, HSB-elementen, BIM-ontwerpen of gevelwanden zijn. Of jij nou aannemer, woningcorporatie, adviseur of architect bent.
Ons timmermansoog voor processen in de bouw levert – vanuit de basis – doordachte oplossingen op. Misschien wel de beste. Dat zal de tijd uitwijzen. Ondertussen blijven wij vindingrijk, met onze handen uit de mouwen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van WEBO in Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?

Wilt u op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijft u zich dan hier in!

Meer informatie

Spoelerstraat 15
7461 TX RIJSSEN
0548-518011