Teammanager FJ&I

In het team Financiën, Juridische Zaken & Inkoop wordt gezocht naar een breed georiënteerde manager die het team leidt in het maken van de vertaalslag van de nieuwe omgevingseisen naar de interne organisatie en de ontwikkeling van het team, medewerkers en functies. Zo zorg jij op jouw manier voor schoon, veilig en genoeg water bij Waterschap Vechtstromen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als teammanager leid je het team in de transitie, door middel van heldere en uitdagende resultaat- en ontwikkeldoelstellingen. Jij weet je team te inspireren en het beste uit zichzelf te halen.

 • Je geeft leiding aan het team Financiën, Juridische zaken en Inkoop. Je bent integraal verantwoordelijk voor het functioneren en de resultaten van het team.
 • Je bent verantwoordelijk voor (de kwaliteit van) de resultaten voortvloeiend uit de doelen en inspanningen uit de programmabegroting voor zover ze het aandachtsgebied van het team betreffen en in het bijzonder voor het proces en de kwaliteit van de planning en control producten.
 • Je inspireert jouw team door richting en sturing te geven aan het bereiken van resultaat- en ontwikkeldoelstellingen. Je stimuleert en motiveert medewerkers in hun eigen ontwikkeling en tot het behalen van maximale resultaten.
 • Je bent in staat om vanuit de keten te denken en te sturen op aansluiting van beheer, advies en strategie. Hierbij weet je klantvragen te vertalen naar inzet en ontwikkeling van mensen.
 • Je werkt nauw samen met collega teamleiders in de ontwikkeling van de organisatie, de ontwikkeling van medewerkers en het verbeteren van de samenwerking.
 • Je bent capaciteitsleverancier voor projecten die onder de aansturing van collega teamleiders of programmaleiders vallen.
 • Je kunt de verbanden leggen en overziet de raakvlakken met andere afdelingen.

Aanbod

Vertrouwen staat bij het waterschap op één. Het waterschap wil graag een slagvaardige organisatie zijn, met wendbare medewerkers en geloven dat dit begint bij jou. Daarom biedt het waterschap jou alle vrijheid en al het vertrouwen om de beste versie van jezelf te zijn. En dat is nog niet alles, want als teammanager bij Waterschap Vechtstromen verdien je ook bij een 36-urige werkweek:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.264,- en € 6.041,-
 • Een keuzebudget van 21% van je bruto jaarsalaris. Dit kan je vrij inzetten voor bijvoorbeeld extra verlof, extra vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en noem maar op. Hier zit ook 8% vakantiegeld bij in.
 • De mogelijkheid om in overleg thuis en flexibel te werken.
 • Een aantrekkelijke reiskostenvergoeding.
 • Een flexibel inzetbaar verlof van 144 uur.
 • Een persoonlijk budget om opleidingen, cursussen en activiteiten te volgen die interessant zijn voor jouw vakgebied, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit

Bedrijfsprofiel Waterschap Vechtstromen

Vechtstromen creëert als vernieuwend waterschap in nauwe samenwerking met externe partners een aantrekkelijke leefomgeving door te zorgen voor schoon, voldoende en veilig water. Het waterschap wil in beheergebied Zuidoost-Drenthe, Noordoost-Overijssel en Twente flexibel kunnen inspelen op ontwikkelingen van buiten en is dé partner als het gaat om waterkennis. Een lerende organisatiecultuur waar verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie worden belegd.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Waterschap Vechtstromen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Kooikersweg 1
7609 PZ ALMELO
088 220 33 33