Bijrijder

Bij Waste Vision zijn ze opzoek naar Bijrijders om het team te komen versterken.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-6-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Je werkt samen met de Chauffeur en bent verantwoordelijk voor het reinigen van de onder- en bovengrondse afvalcontainers, voor het uitvoeren van reparaties en het verhelpen van storingen.


Als Bijrijder houd je ervan om buiten te werken en vind je het niet erg als je handen vies worden. Belangrijk is dat je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en initiatief toont. Daarnaast kan je de administratie op de juiste manier bijhouden en zorg je ervoor dat de werkzaamheden te allen tijde worden uitgevoerd conform onze veiligheids- en kwaliteitseisen.


Je werkt voor de afdeling WORK (Wassen Onderhoud Reinigen Keuren). Samen gaan we voor het beste resultaat; maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel.

Functievereisten

Dan ben je flexibel, collegiaal, heb je een positieve werkhouding en zet je je met veel enthousiasme in voor ons bedrijf. Daarnaast:

  • Ben je klant- en service gericht;
  • Ben je in het bezit van rijbewijs B (BE is een pré);
  • Heb je een VCA basis diploma (is een pré);
  • Heb je geografisch inzicht;
  • Ben je betrouwbaar, zelfstandig, teamspeler en stressbestendig;
  • Ben je proactief en flexibel dus geen ‘9 tot 5’ mentaliteit.

Bedrijfsprofiel Waste Vision

Waste Vision gelooft dat afval niet het einde is, maar het begin van iets moois. Daarom helpen we gemeenten, burgers en bedrijven afval zo duurzaam mogelijk in te zamelen. We zijn Nederlands marktleider op het gebied van productie, installatie en onderhoud van onder- en bovengrondse afvalcontainers. Daarnaast lopen we in Europa voorop met onze slimme apps, IoT-oplossingen en ondersteunende technologie, zoals vulgraadmeting en dynamische inzamel-routeplanning.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Waste Vision. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hassinkweg 19
7556 BV Hengelo
+31 (0)85 273 5000