Meeloopstage: Technische Bedrijfskunde

Voortman Steel Group is op zoek naar iemand voor de meeloopstage: Technische Bedrijfskunde.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-10-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De afdelingen Inkoop en Werkvoorbereiding zijn een essentieel onderdeel van Voortman Steel Machinery. Wij zorgen ervoor dat een machine op tijd gemonteerd kan worden met de juiste onderdelen en uiteindelijk kan vertrekken naar de klant!


Tijdens deze stage loop je mee op de afdeling Worksoffice. Deze afdeling is de schakel tussen diverse disciplines bij Voortman, waaronder Sales en Productie. Als Sales een project heeft verkocht, komt de opdrachtomschrijving hier binnen. Hier gaan onze Werkvoorbereiders mee aan de slag. Zij zoeken uit welke onderdelen er nodig zijn, hoeveel en wanneer het binnen moet komen en wat het mag kosten. De Inkopers nemen het hierna van ons over, maar onze Planner blijft de planning volgen zodat de Productie op tijd kan starten met het monteren van de machine. Daarna kan de machine vertrekken naar de klant!


Ook zijn wij een belangrijke schakel tussen Engineering en Inkoop. We zorgen er door middel van werkvolgordes, productiestuklijsten en productiedocumentatie zoals tekeningen voor dat het ontwerp van de machines productie gereed wordt gemaakt.


Deze afdeling kent een diversiteit aan taken. Tijdens jouw stage ga je de logistiek werkvoorbereider ondersteunen. Je houd je bezig met het maken van de installed base voor verschillende klantprojecten. Daarnaast doe je onderzoek naar hoe wij bepaalde processen kunnen verbeteren/ optimaliseren.

Functievereisten

Hbo Technische bedrijfskunde of vergelijkbaar. 

Aanbod

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiairs en afstudeerders. Tijdens je afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!


  • Een stagevergoeding van €400,- bruto per maand.
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Ook als stagiaire maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw stage succesvol af te ronden.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Machinery

We zijn een hecht team, mede door de potjes tafeltennis in de pauze en de vrijdagmiddagborrel voor wie zin heeft. Daarnaast organiseren we regelmatig team(building)uitjes om elkaar nóg beter te leren kennen. En voor de liefhebber… op onze afdeling is altijd wat te eten! We hebben bijvoorbeeld een eigen koekschema, waarbij elke vrijdag iemand anders de koekjes regelt. Een gezellige, luidruchtige club, maar dan wel op de goede manier. We laten gewoon graag van ons horen. Maar uiteraard staan we er als het moet en kent iedereen een enorme drive.


Als stagiaire krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren zoals jij dit prettig vindt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ozonstraat 1
7463 PK RIJSSEN
0548 - 536 373