Service Engineer

Voortman Steel Machinery is op zoek naar een Service Engineer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

  • Met de Coördinator Service die werkzaam is op het kantoor in Rijssen bespreek je de ontvangen storing en je denkt alvast na over de oplossing.
  • Op locatie bij de klant analyseer je het probleem en los je dit op. Ook geef je de klant advies hoe hij in de toekomst problemen kan voorkomen.
  • Je zorgt voor een goede kennisoverdracht naar de klant en naar de Coördinator Service. Je werkzaamheden leg je vast in het servicerapport.

Functievereisten

  • Mbo-werk- en denkniveau en relevante werkervaring in de richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek of vergelijkbaar.
  • Je bent een avonturier die en het geen probleem vindt om regelmatig te reizen. Meestal ben je van maandag tot en met vrijdag weg en in de weekenden thuis. Als je toch in een weekend moet werken, gaat dat altijd in overleg.
  • Je hebt een passie voor service en het oplossen van storingen en vindt het leuk om zowel mechanisch als elektrisch bezig te zijn. Met jouw technische kennis zorg je ervoor dat de machines weer draaien en doen wat de klant verwacht.
  • Je bent gedisciplineerd, klantgericht en stressbestendig.
  • Je denkt mee met de klant en kijkt hoe we het proces nog meer kunnen verbeteren.
  • Je streeft altijd naar het best mogelijke resultaat.
  • Vanwege het internationale karakter van de functie is Engels spreken een must, Duits is een pre.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat!


Wij besteden daarom veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ook hechten wij veel waarde aan een goede werk-privébalans. Daarnaast stroomt het ondernemersbloed door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daaraan kun jij een belangrijke bijdrage leveren met jouw kennis en ervaring! Een mooie uitdaging die veel voldoening geeft wanneer we tegen elkaar kunnen zeggen: “Yes, het is ons weer gelukt!”.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Machinery

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Machinery. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ozonstraat 1
7463 PK RIJSSEN
0548 - 536 373