Software Test Engineer

Voortman Steel Machinery is op zoek naar een software test engineer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-2-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

  Welkom in ons team

  Ben jij goed in het signaleren van fouten op gebied van software en kun je fouten in een systeem helder terugkoppelen? Heb je daarnaast ook interesse in techniek en lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan de continuïteit en stabiliteit van onze machines? Dan zijn wij op zoek naar jou!


  Als Software Test Engineer werk je in een team aan innovatieve projecten voor onze machines die wereldwijd worden verkocht. Jij houdt je bezig met het opstellen van testplannen en uitvoeren van software testen. Bij het bedenken en opzetten van je testaanpak krijg je veel vrijheid en zoek jij de grenzen op waar de software nog werkt en waar dit niet meer zo is. Met het uitvoeren van de testen toon je de effecten van gemaakte wijzigingen aan, die je meet aan de hand van vooraf vastgestelde requirements, productrisico’s en acceptatiecriteria.


  Hiervoor werk je veel samen met Projectmanagers, Software Developers en andere Engineers. Samen zorgen jullie ervoor dat onze software de juiste testen ondergaat. Met jouw creativiteit en kennis van testtooling denk je actief mee over het verbeteren van onze teststrategieën. Dit gaat er voor zorgen dat jij, samen met je team, het visitekaartje bent op het gebied van software testen binnen onze organisatie.


  Wat ga je doen?

  • Je gaat testplannen en strategieën opstellen.
  • Je bouwt testopstellingen en valideert de software door het uitvoeren van software testen.
  • Je analyseert en documenteert de resultaten van de testen.
  • Eventuele verbeteringen signaleer jij en bespreek je met collega’s, zodat de Software Engineers hiermee aan de slag kunnen.
  • Je bent continue bezig met het optimaliseren van het test-proces. 

  Functievereisten

   Wij vragen

   • Je hebt hbo werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring als Software Test Engineer.
   • Je hebt ervaring met geautomatiseerde testsystemen en bent in staat om zelfstandig requirements te achterhalen en testmethoden te ontwikkelen.
   • Je toont veel initiatief en je bent te omschrijven als een oplossingsgericht, ondernemend en pragmatisch persoon.
   • Een uitstekende beheersing van de Engelse taal, in verband met het internationale karakter van onze organisatie.

   Aanbod

   Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons.


   Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden daarom veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Verder hechten wij veel waarde aan een goede werk-privébalans. Maar ook het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daaraan kun jij een belangrijke bijdrage leveren met jouw kennis en ervaring!

   Bedrijfsprofiel Voortman Steel Machinery

   Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

   Solliciteren

   Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Voortman Steel Machinery. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

   Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

   Meer informatie

   Ozonstraat 1
   7463 PK RIJSSEN
   0548 - 536 373