Monteur Panelenbouw

Voortman Steel Group zoekt een Monteur Panelenbouw. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-10-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Het kloppend hart van iedere machine is de elektrische besturingskast. Onze afdeling panelenbouw houdt zich dagelijks bezig met de productie van deze kasten. Om zo slim en efficiënt mogelijk te werken maken we op deze afdeling gebruik van de nieuwste technieken, zoals CNC-gestuurde machines en Eplan Pro Panel software. Een van deze machines is de Wire Terminal, deze machine levert de draden gecodeerd, compleet afgewerkt en gesorteerd aan in een cassette.


Als Monteur Panelenbouw houd jij je dagelijks bezig met het monteren van besturingskasten. De besturingskasten worden vanaf nul opgebouwd aan de hand van een 3D model. In het 3D model zie je hoe de kast eruit komt te zien en hoe de bedrading moet lopen. Wanneer de kast volledig is opgebouwd gaat de kast naar de afdeling Assembly waar de kast wordt aangesloten aan de machine en wordt de kast getest. Mochten er een montagefout in de kast zitten, dan wordt de afdeling Panelenbouw aangehaakt om het op te lossen.


Passie voor techniek en vakmanschap; dat is waar het bij ons om draait. Als je over die twee eigenschappen beschikt, gaat het ongetwijfeld lukken om samen met je collega’s iets moois neer te zetten. Want dat we het samen doen; dat is een ding wat zeker is. Aandacht voor elkaar en niet te lang nadenken maar vooral doen. Wij houden van aanpakken. Zo zijn we! Niet alleen onze medewerkers, maar ook onze klanten waarderen dat.


Wat ga je doen?

 • Het opbouwen, bestukken en bedraden van besturingskasten aan de hand van een 3D tekening.
 • Je bedient de CNC-machines om producten voor te bereiden.
 • Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat de producten die je aflevert van goede kwaliteit zijn.
 • Vind je het leuk om mee te denken over het productieproces? Dan wordt dit gewaardeerd!

Functievereisten

 • Een afgeronde opleiding in de richting elektrotechniek of mechatronica. Geen opleiding afgerond, maar wel relevante werkervaring? Ook dan maken we graag kennis.
 • Ervaring als monteur in de panelenbouw is mooi meegenomen, maar niet vereist.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Een parttime dienstverband is bespreekbaar (minimaal 24 uur).

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. Daarnaast bieden we onder andere:

 • 40 vakantiedagen
 • Interne doorgroeimogelijkheden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Werken met moderne techniek
 • Veel afwisseling in werkzaamheden wat je uitvoert
 • Gezellige personeelsactiviteiten

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000