Applicatiebeheerder Salesforce

Voortman Steel Group zoekt een Applicatiebeheerder Salesforce. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-10-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Ons Business Services team is voortdurend op zoek naar verbeteringen in onze bedrijfsprocessen en houdt zich dagelijks bezig met het doorontwikkelen van onze applicaties. Zij zijn de schakel tussen de business en het applicatielandschap binnen onze organisatie. Ons ambitieniveau op het gebied van digitalisering is hoog. Wij stellen onszelf continu de vraag hoe we onze processen verder kunnen digitaliseren en optimaliseren. Hierbij onderzoeken we de behoeften van de organisatie, die we vertalen naar IT-oplossingen.


Op dit moment zijn wij op zoek naar een Application Engineer Salesforce. We gaan deze applicatie in twee fases implementeren binnen onze organisatie. Jij gaat dit begeleiden en zorgt er voor dat collega’s het op de juiste manier gaan gebruiken. Wanneer het geïmplementeerd is, ga je de applicatie beheren, verbeteren en updates doorvoeren. Dit doe je door in gesprek te gaan met collega’s en hun wensen en behoeften te inventariseren. Je onderzoekt wat er mogelijk is binnen Salesforce en op basis hiervan draag je nieuwe functionaliteiten aan voor de huidige applicatie. We verwachten Salesforce in de toekomst nog breder uit te rollen binnen de organisatie. Tijdens dit project ben jij, van begin tot eind, de kartrekker van de gehele implementatie. Daarnaast bewaak je de operationele en technische werking van de applicatie en zorg je voor de continuïteit, betrouwbaarheid en performance. Je signaleert afwijkingen en geeft advies over de verdere inrichting en ontwikkeling van de applicatie.


Wat ga je doen?

  • Je beheert en onderhoudt de Salesforce applicatie en zorgt voor de doorontwikkeling ervan op basis van de gewenste functionaliteiten.
  • Je bent op de hoogte van nieuwe functionaliteiten en updates van de applicatie en onderzoekt nieuwe toepassingen. Op basis hiervan kom je met verbetervoorstellen.
  • Je test en implementeert nieuwe functionaliteiten en verzorgt de kennisoverdracht naar gebruikers door middel van training en documentatie.
  • Je bent kartrekker bij het verder uitrollen van de applicatie.
  • Je verleent support aan gebruikers van de applicatie.

Functievereisten

  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting ICT, IT, Business IT en Management of vergelijkbaar. Heb je werkervaring, dan is dit mooi meegenomen maar het is geen vereiste.
  • Je bent in staat om bedrijfsprocessen en IT oplossingen samen te brengen. Kennis met Salesforce is een pré.
  • Je vindt het leuk om de organisatie in te gaan om de wensen en eisen van collega’s te inventariseren.
  • Je vindt het leuk om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en te implementeren.
  • Een goede beheersing van de Engelse taal vanwege het internationale karakter van onze organisatie.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:

  • Een goed salaris.
  • 40 vakantiedagen.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Opleidingsmogelijkheden.
  • Gezellige personeelsactiviteiten.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000