Field Service Engineer

Voortman Steel Machinery is op zoek naar een Field Service Engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-7-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Binnen welke discipline je ook aan de slag gaat, als Field Service Engineer sta je stevig in je schoenen en voel je snel aan wat de klant van je verwacht. Je moet een goed woordje Engels spreken. Toch sta je er niet helemaal alleen voor: je hebt bij Voortman een coördinator die je telefonisch ondersteunt bij al je vragen. Aan het eind van je klus vul je een rapport in en geef je een toelichting aan de klant. 

Onze collega’s zijn allemaal avonturiers die graag de handen uit de mouwen steken. Je bent flexibel en houdt van veranderingen: je reist veel, slaapt in hotels, bezoekt klanten en komt in aanraking met verschillende culturen. Onze opdrachtgevers zijn erg divers: van multinationals tot boeren, van Amerika tot Australië.

We vinden het belangrijk dat je goed voorbereid op reis gaat en zorgen er dan ook voor dat alles van A tot Z voor je geregeld is: van de transfer en je vliegticket tot aan het hotel en de eventuele huurauto. Wij kennen verschillende disciplines in onze buitendienst: Installation, Commissioning, Service en Maintenance. Verschillende takken van sport met hun eigen expertise, we vertellen je er graag meer over!

Onze Field Service Engineers zijn allemaal vakmannen in hart en nieren. We zijn een internationaal team en werken met verschillende nationaliteiten samen om onze klanten in hun behoeften te voorzien. Een jong en dynamisch team, waarin iedereen van hard werken houdt. Naast dat harde werken is er tijd voor ontspanning en plezier: de sfeer is goed! Wij kennen onze machines en bijbehorende onderdelen door en door. Bovendien zijn wij het gezicht van Voortman! 

Als team zijn we niet vaak compleet, maar één keer per jaar, tijdens de Field Engineer Day, komen we met het hele team samen. Dit is altijd op de laatste werkdag van het jaar. Op deze dag ontbijten we samen, wonen we presentaties bij en ’s middags is er tijd voor een leuke activiteit. Maar ook tijdens het werk weten we elkaar te vinden en bellen we elkaar op als we tegen problemen aan lopen, zo leren we van elkaar!


WAT GA JE DOEN?

  • Binnen Field Service zorg je ervoor dat de machines bij de klant optimaal functioneren. Dit kan gaan om nieuwe machines (Installation & Commissioning) of machines die al een tijd bij de klant in gebruik zijn (Service & Maintenance).
  • Met jouw technische kennis zorg je ervoor dat de machines draaien en doen wat de klant verwacht.
  • Je zorgt voor een heldere communicatie over de status van je werkzaamheden naar je collega’s en de klant. 
  • Je denkt mee met de klant en kijkt hoe we het proces nog meer kunnen verbeteren.
  • Je streeft altijd naar het best mogelijke resultaat. 

Functievereisten

  • Mbo werk- en denkniveau en relevante werkervaring in de richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek of vergelijkbaar.
  • Een avonturier die graag wat van de wereld ziet en langere periodes van huis wil zijn. Voor Installation & Commissioning gaat het om twee tot drie aaneengesloten weken, binnen Service & Maintenance ben je doordeweeks weg en de weekenden veelal thuis.
  • Je hebt een passie voor techniek en vindt het leuk om zowel mechanisch als elektrisch bezig te zijn.
  • Je bent gedisciplineerd, klantgericht en kunt verschillende situaties goed overzien en inschatten.
  • Vanwege het internationale karakter is Engels spreken een must.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:


  • Een goed salaris.
  • 40 vakantiedagen.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Opleidingsmogelijkheden.
  • Gezellige personeelsactiviteiten.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000