Content Marketeer

Zijn jouw teksten de verbindende schakel tussen de behoeften van onze klant en onze oplossingen? Weet jij onze doelgroepen te overtuigen van de betrouwbaarheid van ons merk? Dan zijn wij als afdeling marketing van Voortman Steel Machinery op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-12-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Zijn jouw teksten de verbindende schakel tussen de behoeften van onze klant en onze oplossingen? Weet jij onze doelgroepen te overtuigen van de betrouwbaarheid van ons merk? Dan zijn wij als afdeling marketing van Voortman Steel Machinery op zoek naar jou. Om onze groeiambitie waar te maken, werken we continu aan het verbeteren van onze online vindbaarheid door onze (potentiële) klanten op het juiste moment de juiste content aan te bieden.


Als Content Marketeer verdiep je je in onze doelgroepen en maak je de vertaalslag naar de boodschap en de communicatiemiddelen en -kanalen. Jij beschrijft welke oplossingen wij aanbieden en welke mogelijkheden deze bieden voor onze doelgroepen. Je creëert relevante en vooral vernieuwende content, die inspeelt op de beleving van onze doelgroepen en zorgt voor herkenning.


Hiervoor werk je nauw samen met je collega's van marketing, verkoop en productmanagement. Binnen onze organisatie weet jij de juiste verbindingen te leggen om informatie te verzamelen. De lijnen zijn kort en dat helpt jou om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in ons productaanbod en in de branche. Met jouw pakkende verhalen draag je bij aan de zichtbaarheid en professionalisering van het merk Voortman.


Wat ga je doen?

  • Je zorgt voor een constante publicatiestroom van content (testimonials, persberichten, kennisartikelen, nieuwsbrieven, brochures, etc.). Hiervoor beheer je je eigen redactionele contentkalender.
  • Je schrijft pakkende teksten, zowel in het Nederlands als in het Engels, die de lezer aanzetten om tot actie over te gaan.
  • De benodigde input haal je proactief op bij collega’s van onder andere sales en product management en bij onze internationale klanten.
  • Je werkt nauw samen met onze Visual Designers om samen het verhaal goed neer te zetten.
  • Je verspreidt de content op alle interne en externe kanalen (in samenwerking met je collega's).

Functievereisten

  • Een hbo-diploma richting marketing, communicatie, journalistiek of vergelijkbaar.
  • Een uitstekende beheersing van de Engelse taal, in verband met het internationale karakter van onze organisatie.
  • Een onderzoekende pro-actieve houding en grenzeloze nieuwsgierigheid, waarmee je voor inhoudelijke diepgang zorgt.
  • Creatief en vernieuwend; altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze doelgroep te bereiken en binden.
  • Je houdt van schrijven en hebt affiniteit met techniek om zodoende de meest relevante content te kunnen creëren

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar.


Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden daarom veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede werk-privébalans. Maar ook het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daaraan kun jij met jouw kennis en ervaring een belangrijke bijdrage leveren!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000